Milosh76 Posted November 27 Posted November 27 Naravno... Prosle godine Nica, ove Barsa a sledece Napulj u januaru za rodjendan. Isto 1
Mel Posted November 27 Posted November 27 7 minutes ago, Milosh76 said: Naravno... Prosle godine Nica, ove Barsa a sledece Napulj u januaru za rodjendan. Isto Ne. nikad nisam nigde putovala zimi, sem jednom u Budimpestu (brrr) sledeci obozava cokoladu i sve od cokolade. 1
booyaka Posted November 27 Posted November 27 Naravno Sledeći zna ko smo ti i ja, ko je obala ko je nebo, ko je tužna pučina, tako blizu a tako daleko 3
Klara Posted November 27 Posted November 27 Jašta. Sledećem cvrči mrak, skida frak sav od svile Meseca; sladak je ko srce narandže.
booyaka Posted November 27 Posted November 27 Ponekad Sledeći je narandža na stolu, tvoja haljina na podu, a ti u mojoj postelji, blagi poklon trenutka, svežina noći, toplota moga života 1 1
Mel Posted November 28 Posted November 28 Ne, ne vozim se skoro nikad gradskim, jedan od 3 preostala sukses pointa mog zivota makar trenutno. Sledeci vozi dzipa 4x4, sneg i led ne mogu mu nista. 1
Klara Posted November 28 Posted November 28 Nah skuter, motor je motor! Coca Cola, Marlboro, Suzuki. Ne, odbojni su mi. Sledeći ima lucidne snove.
Sandradjer Posted November 28 Posted November 28 Nemam, prazna glava Sledeci se raduje sto je sutra petak
Shan Jan Posted November 28 Posted November 28 Svejedno mi je sad kad su olabavili sa poslom Sledeci je navijao za Peru Kojota protiv Ptice Trkacice kad je bio mali.
Svemir Zeka Posted November 28 Posted November 28 Ne, još Sledeći je provocirao policajce u kordonu u Kolarčevoj.
Recommended Posts