Klara Posted November 25 Posted November 25 Radujem se novom početku i nadam boljoj godini. Sledeći ima tamnu boju očiju.
Svemir Zeka Posted November 25 Posted November 25 3 hours ago, Sandradjer said: Sledeci ima minimum garderobe, obuce, kozmetike, sminke,... 1
Sandradjer Posted November 25 Posted November 25 39 minutes ago, Svemir Zeka said: Jel ovo zekis sebe ili mene?
Svemir Zeka Posted November 25 Posted November 25 8 minutes ago, Sandradjer said: Jel ovo zekis sebe ili mene? Autošovinizam Imam svega za 5 osoba 😭
Serena Posted November 25 Posted November 25 5 hours ago, duda said: Ima. Sledeći pije kafu i pokušava da se probudi. Jutros nism stigla da je popijem, kasno se probudila, te evo srcem prvu. Sledeci ima oci boje kestena.
Milošica Posted November 25 Posted November 25 Tačno. Sledećeg nervira nova frizura partnera/partnerke.
Svemir Zeka Posted November 25 Posted November 25 Ne, on ne menja frizuru Sledeći više voli neuredne frizure.
Serena Posted November 25 Posted November 25 Ako mislis na razbarusene, onda da. Sledeci voli kovrdzavu kosu a ima ravnu 1
Filozof manijak Posted November 25 Posted November 25 Naravno, kao i 95% vremena. Sledeći je danas, u ponedeljak, umorniji nego u petak.
Sandradjer Posted November 25 Posted November 25 Da, trebalo je raditi i frizirati se Sledeci place dok zeva
Serena Posted November 25 Posted November 25 Jastuk Sledeci voli da se pokrije perjanim jorganom ili dunjom
Recommended Posts