Filozof manijak Posted November 21 Posted November 21 ne znam Spoiler al zato znam neke druge delove tela Sledeći ponekad voli da masira mozak drugima.
Milosh76 Posted November 21 Posted November 21 Aha Sledeci ne ume da pocese tudja ledja iako dobija precizna uputstva gde treba da cese 1
Filozof manijak Posted November 21 Posted November 21 samo u onu wc sledeći na Roršahovim mrljama uvek vidi duplu sliku
Svemir Zeka Posted November 21 Posted November 21 Ne, zato što nije narcis. Kao neki. Sledeći je sujeveran.
Shan Jan Posted November 22 Posted November 22 Prinudno da Sledeci bi grlio drvece da to vec nije radio Nole
Sandradjer Posted November 23 Posted November 23 Sa Noletom bih grlila.drvece Sledeci zna da vida rane 1 1
Milosh76 Posted November 23 Posted November 23 Tacno Sledeci zna bar tri hita grupe Galija, nabrojati 2
Svemir Zeka Posted November 23 Posted November 23 Kotor, Pravoslavlje, I...i Joj pa da, Karta do Prištine. Isto, al da ne bude isto i iz glave
Klara Posted November 23 Posted November 23 Pismo, Kad me pogledaš, Šta ću ti sad (+ Noć, Još uvek sanjam staru ljubav)... Sledeći zna neku pesmu koja je učestvovala na Sanremu.
Recommended Posts