Klara Posted November 19 Posted November 19 Važno je da ispred kuće imaš cveće. @barfly Ja bih u misterioznoj i onoj hopeful. Znači, tu drugu nekako moramo da podelimo. Sledeći je šarao grafite ili školske klupe. Ili zidove, daleko bilo. 1
Svemir Zeka Posted November 19 Posted November 19 Energized i hopeful. Rekla bih passionate, ali fobično se bojim požara. 7 minutes ago, Klara said: Sledeći je šarao grafite ili školske klupe. Ili zidove, daleko bilo. Sve navedeno. I prepravljala čitanke, pa mi je Ex ponto bio Sex, pronto 1
Svemir Zeka Posted November 19 Posted November 19 Sledeći je imao problem s disciplinom u srednjoj školi.
Sandradjer Posted November 21 Posted November 21 Ne, ja sam bila pravi pravcati skolarac. Sledecem se spava 1
Filozof manijak Posted November 21 Posted November 21 Tačno Sledeči će da zevne barem jedanput kad bude pročitao ovaj post. 1 2
Sandradjer Posted November 21 Posted November 21 Nece, srknula kafu Sledeci zna kakvo vreme nas ocekuje sutra
Mel Posted November 21 Posted November 21 Bice kako bude Sledeci je procitao neku dobru knjigu u zadnjih par nedelja.
Milosh76 Posted November 21 Posted November 21 Ne, nisam dovoljno mator Sledeci ima Lidl aplikaciju na telefonu
booyaka Posted November 21 Posted November 21 Imam Sledeći će gledati utakmice Srbija - Danska i večitog derbija večeras 1
Milosh76 Posted November 21 Posted November 21 Derbi da, reprezentaciju mozda poslednjih par minuta Sledeci nosi mindjuse
Recommended Posts