November 16, 2024Nov 16 Jabuke su mi najneomiljenije voće. Sledeći zna razliku izmedju mandarina, klementina i mandora.
November 16, 2024Nov 16 Necu...idem da trosim benzin da bih upao u ZLatno clanstvo na NISu Sledeci je zamenio gume
November 16, 2024Nov 16 Da, stekla sam nekoliko novih drugarica (tose nisam nadala) Sledeći je umoran Edited November 16, 2024Nov 16 by Svemir Zeka
November 17, 2024Nov 17 Ne znam kako mirise, samo nagadjam i lepo je. Ja sam za mleko sa ureom od ove zime i grejanja. U svecanim prilikama shimmering body oil Sledeci voli lesnike
November 17, 2024Nov 17 Volem Sledeći kada jede čokoladu sa cijelim lješnjacima, prvo otopi čokoladu, pa onda u prolongiranoj slasti krcka kutnjacima lješnjake.
November 17, 2024Nov 17 Daaaaa... baksuze, sad mi se jede cokolada sa lesnicima, a nemam je u kuci Sledeci zna kako se lome toblerone (kako?)
November 17, 2024Nov 17 Ulica rađa lešnike, ja sam jedan od njih. Volim lešnike i toblerone. Koristim nepce i zube, kao i većina, grizem jedan trougao ili dva Sledeći pravi drugu kafu danas
November 17, 2024Nov 17 Nažalost ne, ali kad god naletim na tv, pogledam. Sledeci više voli Pepsi od Coca Cole?