November 14, 2024Nov 14 21 minutes ago, overthinker said: Да ли мислите да је овај најдоњи подфорум постао најбољи подфорум? ... Пардон... Следећи мисли да је најдоњи подфорум надмашио све друге по врцавости и занимљивости писања.
November 15, 2024Nov 15 У години кад сам кренуо у војску један од сезонских хитова био је: "Теби бих дао средину палачинке Од тебе не видим ни сисате клинке" Следећи маже палачинку равномерно, да буде иста и са крајева и из средине. Edited November 15, 2024Nov 15 by overthinker
November 15, 2024Nov 15 Svi bi da pevaju hitove, a niko ne daje palačinku. Mnogo vi zujite, malo meda dajete.
November 15, 2024Nov 15 Један од стихова из те песме био је, сада прилично неразумљив: "теби бих дао своје интернет сате" (сећање на време док нисмо били умрежени на брзи нет, а сад би млади мислили да то значи: занемарићу сурф по интернету због тебе) .... Може бре Кларо цела палачинка, надев сама бираш. Следећи преферира мање и дебље палачинке, оне тзв. америчке.
November 15, 2024Nov 15 Ne znam. A želim da znam. Sledeći zna i napisaće da bi i drugi znali zašto je neki žad bezvredan, a neki skuplji od dijamanta @Shan Jan Edited November 15, 2024Nov 15 by Boksi
November 15, 2024Nov 15 Struktura kristala + retkost + mesto gde se pronalazi Sledeći nije nosio burmu