dunja Posted November 16 Posted November 16 Jabuke su mi najneomiljenije voće. Sledeći zna razliku izmedju mandarina, klementina i mandora.
Milosh76 Posted November 16 Posted November 16 Necu...idem da trosim benzin da bih upao u ZLatno clanstvo na NISu Sledeci je zamenio gume
Svemir Zeka Posted November 16 Posted November 16 (edited) Da, stekla sam nekoliko novih drugarica (tose nisam nadala) Sledeći je umoran Edited November 16 by Svemir Zeka 1
Sandradjer Posted November 17 Posted November 17 Ne znam kako mirise, samo nagadjam i lepo je. Ja sam za mleko sa ureom od ove zime i grejanja. U svecanim prilikama shimmering body oil Sledeci voli lesnike
Filozof manijak Posted November 17 Posted November 17 Volem Sledeći kada jede čokoladu sa cijelim lješnjacima, prvo otopi čokoladu, pa onda u prolongiranoj slasti krcka kutnjacima lješnjake. 1
Milosh76 Posted November 17 Posted November 17 Daaaaa... baksuze, sad mi se jede cokolada sa lesnicima, a nemam je u kuci Sledeci zna kako se lome toblerone (kako?)
booyaka Posted November 17 Posted November 17 Ulica rađa lešnike, ja sam jedan od njih. Volim lešnike i toblerone. Koristim nepce i zube, kao i većina, grizem jedan trougao ili dva Sledeći pravi drugu kafu danas
Milosh76 Posted November 17 Posted November 17 Da, zeni sam skuvao 2 kafe danas. Sledeci gleda Simpsone nove epizode
Babu Bhatt Posted November 17 Posted November 17 Nažalost ne, ali kad god naletim na tv, pogledam. Sledeci više voli Pepsi od Coca Cole?
Recommended Posts