booyaka Posted November 14 Posted November 14 Bože sačuvaj, mislim da to propagandastičko govno od serije nisam pogledao više od jednom Sledeći razmišlja o letu (kao godišnjem dobu)
overthinker Posted November 14 Posted November 14 Не, јер до пре месец дана сам пливао у мору, треба ми сад мали одмак од лета. Следећи би да влада вечно лето.
Klara Posted November 14 Posted November 14 Ne, draže mi je proleće. Mada i svako godišnje doba, ako liči na sebe. Večno leto bi mi dosadilo. Može isto.
overthinker Posted November 14 Posted November 14 (edited) Овакво сушно лето, као 2024-те, без трунке кише и без полена, кад се сасуши свака травка (последње такво које памтим је лето 2012-те) , тотално ме одбије од сваке помисли на вечно лето. Следећи верује у љубав која је изнад сваког земаљског практичног интереса. Edited November 14 by overthinker
booyaka Posted November 14 Posted November 14 Verujem, roditeljska ljubav je takva Sledećem se nešto lepo desilo u ovom mesecu
Klara Posted November 14 Posted November 14 Nije, nažalost. A trebalo je. Sledeći je jutros video prvi sneg.
overthinker Posted November 14 Posted November 14 Само на сликама са интернета. Данас никуда нисам мрднуо ван куће. Исто.
Klara Posted November 14 Posted November 14 Da, provejavao je jutros. Sledeći je zna kome bi i šta bi napisao u svom oproštajnom pismu.
Milosh76 Posted November 14 Posted November 14 Da, nije u pitanju jedna osoba, nego nekoliko odvojenih pisama. Isto 1
overthinker Posted November 14 Posted November 14 Не, не знам зашто бих уопште писао опроштајна писма, чему то. Исто.
Svemir Zeka Posted November 14 Posted November 14 Ne bih ga pisala, osim da umirem od neke bolesti. Spoiler A nećeš ni ti. @Klara Spoiler Znaš? 🌹❤️ Sledeći prezire ljude koji se predstavljaju kao visokomoralni, a u stvari su sitne, mišje duše. 1
Shan Jan Posted November 14 Posted November 14 A ko ne, ima ih onoliko. Sledeci misli da ljudi previse ozbiljno shvataju forum 1
Filozof manijak Posted November 14 Posted November 14 Mislim, tako je to sa svakim RL surogatom. Sledeći misli da premalo ljudi ozbiljno shvata forum. 1
overthinker Posted November 14 Posted November 14 Не мислим то, мислим да је премало духовно подстичућих дискусија, свеједно ми је да ли су у озбиљном или неозбиљном стилу писане. Да ли мислите да је овај најдоњи подфорум постао најбољи подфорум? 1
Recommended Posts