Filozof manijak Posted November 6 Posted November 6 Nije baš 2m ali je skoro pa 2 decimetra. Spoiler Ako mislimo na istog bendžamina Sledeći je čuo kako dišu muškatle. 1
Shan Jan Posted November 6 Posted November 6 Fikus bendzamin Na ovo filozofsko pitanje ne znam kako da odgovorim, moram prvo malo da se uradim. Sledeci prolazi kroz krizu srednjih godina ili jednostavno krizu.
Filozof manijak Posted November 6 Posted November 6 Da bih prolazio kroz krizu srednjih godina, morao bih prvo da budem mentalno u tom uzrastu. A zikra - tu je. Sledeći ume da vozi, a ne da njega vozi. 1
Mel Posted November 7 Posted November 7 Ne, jako malo vozim samo po kraju do radnje, obdanista i slicno. Sledeci ne voli sport ali obozava pesacenje.
Serena Posted November 7 Posted November 7 Volm i sport (da gledam ) i pescenje. Sledeci ima 15 godina staro japansko drvo. 1
Svemir Zeka Posted November 7 Posted November 7 Nemam. Sledeći ne gaji nikakvo cveće, niti ga zanima estetika prostora an ženeral.
pt 2.0 Posted November 7 Posted November 7 Zanima me u meri da se lako održava, da nije prenatroan, da ima udobno da se sedne i legne i da me boje ne uznemiravaju. Od kako mi je crko bendžamin (bio moje visine), kojeg sam seljakala po podstanarskim lokacijama godinama, ne gajim. I am one plant girl. Sledeći neće biti opširan kao ja. 1
Shan Jan Posted November 7 Posted November 7 Hoce. Kako ti je uginuo bendzamin? Ovaj moj odbija da umre i kad me nema mesec dana. Mozda je i survival bias, svo ostalo bilje me nije izdrzalo. Sledeci je imao ili ima kucnog ljubimca
Serena Posted November 7 Posted November 7 Imala ribice i akvarijum, svaku uginulu smo otplakali junior i ja od tada basta kucni ljubimci. Sledeci se sa svakog putovanja vrati sa zaperkom nove biljke
Shan Jan Posted November 7 Posted November 7 Ako u biljke racunas vina onda da Sledeci voli vetar na licu 1
Serena Posted November 7 Posted November 7 Smo jednom u zivotu mi je prijao vetar, dok smo cekali trajekt za Mljet. Obicno mi smeta zbog usiju, nemam pojma sta mi bi tog dana. Dosta dugo smo cekali, a bili prvi u koloni. Ja ko malo dete stajala napolju rasirenih ruku "naslonjena" na vetar. Kasnije su poceli da izlaze i ostli i rade istu stvar Toliko jako je duvao, ka kopnu naravno, a bio topao vazduh. Sledeci voli da gleda velike talase kako udaraju o stene.
Shan Jan Posted November 7 Posted November 7 (edited) Sta da gledam, da slusam! Mislim oba, nema bolje terapije. Ubedljivo najbolji dozivljaj je ipak bio kad smo bili u Nafplionu, borova suma odma do plaze i onda lezis pod borovima dok vetar susti kroz njih a u daljini cujes talase Sledeci voli da gleda nevreme sa prozora, sto ludje to bolje Edited November 7 by Shan Jan 1
Serena Posted November 7 Posted November 7 Da, ali ne bas sto ludje, posto zadnjih godina zna da bude nenormalno. Sledeci se seca Nela cokoladnih napolitanki posutih cokoladnim valjcicima. 1
Recommended Posts