Shan Jan Posted November 1 Posted November 1 Zavisi koliko je noz ostar Sledeci voli da nareze kackavalj toliko tanko da mu se topi u ustima
Serena Posted November 1 Posted November 1 Ne volim kackavalj. Sledeci zna da naostri noz pomocu porcelanskog tanjira.
Filozof manijak Posted November 1 Posted November 1 Umem, naučila me kuvarica Mira iz Kaća Sledeći se obavezno poseče naoštrenim nožem.
Serena Posted November 1 Posted November 1 Desi se ponekad. Sledeci voli da secka i jede sa daske za rezanje.
Babu Bhatt Posted November 1 Posted November 1 Obožavam. Sledeci ovaj vikend planira da peče palačinke 1
Sanjay Posted November 2 Posted November 2 Ne znam da pecem palacinke Sledeci ce sutra na trcanje rano ujutru
Shan Jan Posted November 5 Posted November 5 Kakvo trcanje, ja to ne radim Sledeci ce sutra na terapiju 1
Svemir Zeka Posted November 6 Posted November 6 21 hours ago, Shan Jan said: Kakvo crno trcanje, ja to ne radim Ftfy Nemam terapiju. Sama je sebi dajem Sledeći je sam svoj lekar
Mel Posted November 6 Posted November 6 Kako kad, ovde u SR gledam da idem kod kompetentnih i tad samo slusam sta mi kazu. Kad se nateram da odem tj. sledeci voli crnu najlepse zelje cokoladu.
Klara Posted November 6 Posted November 6 Ne volim. Sledeći će ovaj dan ili jedan deo iskoristi da odmori od svega. 1
Babu Bhatt Posted November 6 Posted November 6 Eh, nemam kad a treba mi bar mjesec a ne dan. Sledeci igra loto.
Recommended Posts