Milošica Posted October 30 Posted October 30 (edited) Računa se Žika Pauk. Nemam. Sledeći bira stranu između Vesića i Šapića. Edited October 30 by Milošica 1
Milosh76 Posted October 30 Posted October 30 Mislim da Sapic nevaspitani gad koji mrzi Beograd, a da je Vesic pokvareniji, ako je to uopste moguce Isto 1
Svemir Zeka Posted October 30 Posted October 30 Šapić je seldžovan neopevani, a Vesić je pičić. Mrtva trka. Dačić ili SĐD?
Shan Jan Posted October 31 Posted October 31 Uuuu... dobar je piggy ali Slavica je ipak teska artiljerija. Glas za zene! Zorannah ili Istok Pavlovic?
Filozof manijak Posted October 31 Posted October 31 Zourana, jer je ranioranilac. I zato što smo prozapadno orijentisani. Nestor ili Srdoč?
Sandradjer Posted October 31 Posted October 31 Srdoc Sledeci ce sutra da se pridruzi strajku prosvetnih radnika
Sokrat Posted October 31 Posted October 31 Fizički neću moći, ali sam kao roditelj dvoje školske dece uz vas Isto 1
Nikodije Posted October 31 Posted October 31 Ne, jer u ovoj zemlji ljudi protestuju samo kad je njihov buljson u pitanju i niko ne vidi dalje od toga. Osim naše forumske drugarice pt kojoj se divim Isto 1 1 1
Filozof manijak Posted October 31 Posted October 31 Pokušavam da skontam u čemu se tvoj stav razlikuje od tih ljudi kojima zameraš, i ne ide mi... Neću ići, sutra mi matorom jubilarni 70.rođus pa idem na dalek put da mu uveličam slavlje. Sledećem će sutra biti dan za metak. 1 1
Serena Posted October 31 Posted October 31 Necemo cekati sutra. Sledeci zna lepo da ispece kesten i reci ce nam kako to radi.
Shan Jan Posted November 1 Posted November 1 Ne znam ni da ga isecem kamoli spremim Sledeci i dalje spava pored otvorenog prozora
Serena Posted November 1 Posted November 1 Ne, odavno vec. Sledeci ce danas u setnju po sumama i gorama.
Milošica Posted November 1 Posted November 1 Ja ne mogu, imam bradu. Sledeći je čitao Lelejsku goru i gotivi je. 1
Mel Posted November 1 Posted November 1 1 hour ago, Milošica said: Ja ne mogu, imam bradu. Sledeći je čitao Lelejsku goru i gotivi je. Ne, nije mi se svidela kad sam je citala a bilo je bas davno. Sledeci mrzi kafu.
Serena Posted November 1 Posted November 1 Ne, jednu dnevno popijem obavezno. Sledeci ume tanko da nareze kobaju ili slannnicu.
Recommended Posts