barfly Posted October 21 Share Posted October 21 Nisam gledao. Vrate mi se traume iz srednje škole, kad napišeš ovo "netačno" Sledeći je skoro sanjao da je kraj polugodišta, a on ostao neocenjen. 2 Link to comment
Serena Posted October 21 Share Posted October 21 Ne ali često sanjam da treba da branim diplomski, a u studentskoj službi mi otkrili da nisam položila jedan ispit te se odlaže odbrana. Sledeći je više voleo fizičko nego likovno. 2 Link to comment
Svemir Zeka Posted October 21 Share Posted October 21 Isto, stalno sanjam kako imam još 20 ispita na fakultetu, i bude mi košmar 1 1 Link to comment
Milosh76 Posted October 21 Share Posted October 21 12 minutes ago, Serena said: Sledeći je više voleo fizičko nego likovno. Da... za likovno sam imao pomocnike Sledeci vise voli rotkvice nego mladi luk Link to comment
Serena Posted October 21 Share Posted October 21 Mladi luk ni za rotkvicama nisam luda. Sledeći lakše vari termički obrađeno povrce od presnog. Link to comment
pt 2.0 Posted October 21 Share Posted October 21 nisam vodila evidenciju, ne znam. svako povrće sledećeg boli grlo. Link to comment
Shan Jan Posted October 21 Share Posted October 21 Nope Sledeci je povecao potrosnju i smanjio unos kalorija Link to comment
Kosmos Srbija Posted October 21 Share Posted October 21 Само први део је тачан, повећао сам потрошњу вежбањем / ходањем / пливањем, а остао сам манијак за слаткише и сланише жешћих калоријских вредности. Следећи је престао да једе торте и колаче на рођенданима. Link to comment
Shan Jan Posted October 22 Share Posted October 22 Ne Sledeci prezire modernu umetnost Link to comment
Sanjay Posted October 23 Share Posted October 23 Nikako. Sledeci ne voli novopridoslice na forumima. 2 Link to comment
Filozof manijak Posted October 23 Share Posted October 23 Pogrešno. Sledeći ne voli sebe 1 Link to comment
Milosh76 Posted October 23 Share Posted October 23 Netacno. Sledecem se svidja Armani Code parfem Link to comment
Shan Jan Posted Monday at 15:30 Share Posted Monday at 15:30 Da! I to sam ga skoro ubacio u rotaciju a bas sam picky. Nekako je nenametljiv. Sledeci ce nam reci sta misli o Encre Noire Link to comment
Svemir Zeka Posted yesterday at 07:59 Share Posted yesterday at 07:59 Rekla bih, kad bih znala šta mislim 🤷 Sledeći će nam reći šta misli o tome da li će prosveti danas da podignu plate. Link to comment
Shan Jan Posted yesterday at 08:19 Share Posted yesterday at 08:19 Javi mi kad dupliraju, mozda razmislim da se pridruzim Sledeci voli da kuka non stop na svoju situaciju Link to comment
Recommended Posts