Klara Posted October 19 Share Posted October 19 Da! Sledeći je strpljiv do neke granice. Link to comment
Milosh76 Posted October 19 Share Posted October 19 Da Sledeci kupuje poklone za Novu godinu/rodjendan, a ne daje pare. 1 Link to comment
Mel Posted October 19 Share Posted October 19 47 minutes ago, Milosh76 said: Da Sledeci kupuje poklone za Novu godinu/rodjendan, a ne daje pare. Ako mi objasnis kako da ih kupim a da ne dam pare, onda cu i ja tako. Sledeci kontemplira posle rucka. 2 Link to comment
Milosh76 Posted October 19 Share Posted October 19 4 minutes ago, Mel said: Ako mi objasnis kako da ih kupim a da ne dam pare, onda cu i ja tako. Odes u radnju i kupis poklon, umesto da das pare kao poklon 😁 Link to comment
Mel Posted October 19 Share Posted October 19 3 minutes ago, Milosh76 said: Odes u radnju i kupis poklon, umesto da das pare kao poklon 😁 Eh tako svako moze Spoiler Valjda je trebalo da stavim i Link to comment
Svemir Zeka Posted October 19 Share Posted October 19 18 minutes ago, Milosh76 said: Odes u radnju i kupis poklon, umesto da das pare kao poklon 😁 Ko daje pare za za Novu godinu? Link to comment
Kosmos Srbija Posted October 19 Share Posted October 19 2 minutes ago, Svemir Zeka said: Ko daje pare za za Novu godinu? Богати , а маште без и емоција без људи? Тако посматрам неке богатуне, тутну 500 евра и као, купи шта хоћеш сине / ћери / девојко / жено. 1 Link to comment
Shan Jan Posted October 19 Share Posted October 19 3 hours ago, Mel said: Ako mi objasnis kako da ih kupim a da ne dam pare, onda cu i ja tako. Sledeci kontemplira posle rucka. Naravski Sledeci moze da isprati sledecu generaciju 2 sata... nakon cega mu treba 4 sata da dodje do daha pa ajd opet. 2 Link to comment
Milosh76 Posted October 19 Share Posted October 19 Bukvalno Sledeci ima kolegu od 20-22 godine koji ne zna koje mu je mama godiste 1 Link to comment
Sandradjer Posted October 20 Share Posted October 20 12 hours ago, Milosh76 said: Bukvalno Sledeci ima kolegu od 20-22 godine koji ne zna koje mu je mama godiste A ti pitao za mamu 4 Link to comment
Milosh76 Posted October 20 Share Posted October 20 Koleginica je pitala njega za godiste, pa posto je mogla da ga rodi, pitala i za mamu 1 Link to comment
Svemir Zeka Posted October 20 Share Posted October 20 1 hour ago, Sandradjer said: A ti pitao za mamu Milosh be like: mogu tata da ti budem! Koliko ti mama ima godina i jel imaš sliku? 3 Link to comment
Svemir Zeka Posted October 20 Share Posted October 20 13 hours ago, Milosh76 said: Sledeci ima kolegu od 20-22 godine koji ne zna koje mu je mama godiste Nemam takvog kolegu, svi su stariji, pa su im i majke starije Sledeći bi danas išao na sajam, ali je bolestan. Link to comment
Filozof manijak Posted October 20 Share Posted October 20 13 hours ago, Milosh76 said: Bukvalno Sledeci ima kolegu od 20-22 godine koji ne zna koje mu je mama godiste 1 hour ago, Sandradjer said: A ti pitao za mamu Dobijam snažan vajb od ovih poruka: 3 Link to comment
Krošek Posted October 21 Author Share Posted October 21 21 hours ago, Svemir Zeka said: Nemam takvog kolegu, svi su stariji, pa su im i majke starije Sledeći bi danas išao na sajam, ali je bolestan. Netačno (išao bih načelno, ali ne mogu iz drugih razloga) Sledeći je gledao novu Očevi i oci predstavu Link to comment
Recommended Posts