Svemir Zeka Posted October 16 Posted October 16 Jesam, i to grupno Sledeći forumaš je deo grupnog nastavničkog veća 1
Milosh76 Posted October 16 Posted October 16 Prisustvovao sam jednom, slucajno Sledeci ima tastaturu viska u kuci 1 1
Milosh76 Posted October 16 Posted October 16 Da, ali mi je omiljena sa mortadelom i pistacima Sledeci bojkotuje ledenu Dorinu
Sandradjer Posted October 19 Posted October 19 Da. Od Dorina tu najmanje volim Sledeci zna sta je Dubai cokolada 1
Kosmos Srbija Posted October 19 Posted October 19 Појма немам шта је то. Једном сам добио позив у Дубаи, али нисам имао нoвца за пут, можда бих сазнао. Следећи троши само онолико колико има.
Shan Jan Posted October 19 Posted October 19 Nope. Trosim koliko mi treba, ni vise ni manje. Sledeci jos nije ostvario neki san iz detinjstva, sta?
Filozof manijak Posted October 19 Posted October 19 Da budem astronaut. Sledeći je ostvario svoj san iz adolescentnog doba. Koji?
Kosmos Srbija Posted October 19 Posted October 19 Па не знам, као адолесцент сам био неснађен, побуњен и буран, ваљда ми је тадашњи сан био духовни мир и осећај да имам сопствени, јединствени правац ....и ваљда сам то остварио, откуд знам. Исто питање.
Svemir Zeka Posted October 19 Posted October 19 U stvari, imala sam više, i ostvarila ih dosta kasnije. Isto
Serena Posted October 19 Posted October 19 Jesam, a posle shvatila da bi bilo bolje da nije bio ostvaren. Sledećem ne prija vetar u kosi. 1
Kosmos Srbija Posted October 19 Posted October 19 Прија ветар, као млађи возио сам и мотоцикл, сад то сматрам опасним. Москријев (легендарни репер) отац, иако крајње спортски тип, сав у мишићима, недавно је погинуо на спортском бициклу, што ме страшно погодило, та неправда, знао сам тог човека скоро од рођења, зато пустите ветар у коси, пуне су улице лудака за воланом. Исто.
Mel Posted October 19 Posted October 19 Vetriv u kosi je super. Vetar u kosi je nesuper. Sledeci voli miholjsko leto
Recommended Posts