October 14, 2024Oct 14 1 minute ago, Milosh76 said: Genije, procitaj naslov teme! Nije tema za caskanje! Бирократски изговор, нисмо бирократски аутомати, па да будемо форумске Коштунице у тзв. поштовању наслова. Да те заинтересовала тема разговора не би ти засметало малчице ћаскања од погађања до погађања.
October 14, 2024Oct 14 Just now, Kosmos Srbija said: Бирократски изговор, нисмо бирократски аутомати, па да будемо форумске Коштунице у тзв. поштовању наслова. Да те заинтересовала тема разговора не би ти засметало малчице ћаскања од погађања до погађања. Kad ne bi bio toliki trol i smarac, mozda bi bilo zanimljivo. Ovako si samo trol i smarac i nista vise.
October 14, 2024Oct 14 2 minutes ago, Midžeta said: Volim Sledeci je 100% #teamMilos76 u ovoj lets say borbi protiv Medenog Nisam. Leave Honey alone! Edited October 14, 2024Oct 14 by Filozof manijak
October 15, 2024Oct 15 Да, мед је архетипска храна Богова, пружа снажно сензуално искуство са надземаљским сферама. (кад је прави, бескомпромисан мед из чистих кошница, без разних савремених комерцијалних интервенција које му умањују чистоту, квалитет и кваре бриљантно достигнуће пчела) Следећи ретко једе мед.
October 15, 2024Oct 15 Tačno, i to samo kad ga dobijem od rođaka pčelara, kad znam da je pravi med. Sledećem je utorak najdepresivniji dan u sedmici.
October 15, 2024Oct 15 Ne. Toliko sam needukovana da sam morala da guglam da vidim sta je to. Sledeći je bio u Kleku (selu kod Zrenjanina, ne kakvoj kafani)