Filozof manijak Posted October 7 Posted October 7 pu pu, daleko bilo Sledeći misli više na sex, nego na hranu
Svemir Zeka Posted October 7 Posted October 7 Trudim se da držim ekvidistancu prema ovim potrebama Mada mi se nalaze za vrhu Maslovljeve piramide, jebeš samopoštovanje Sledeći je imao nekog omiljenog profesora koga sad viđa na tv
Milosh76 Posted October 7 Posted October 7 Aha, Borisa Tadica. Nije bio omiljen nesto, al ga vidjam na TV 😁 Sledeci ne voli cevape 1 1
Svemir Zeka Posted October 7 Posted October 7 Volim ćevape Sledeći je pronašao kod sebe kukavičje jaje
Serena Posted October 7 Posted October 7 Ne, samo kokosije 7 hours ago, Svemir Zeka said: Sledeći je imao nekog omiljenog profesora koga sad viđa na tv Bane Ivkovic, dok je bio prof bio mi je skroz kul, kasnije ne. Ne vidjam ga vise na TV, dal je ziv? Sledeci voli da hoda po stazi prekrivenoj suvim liscem.
Boksi Posted October 8 Posted October 8 Ne, ali volim bosa po zemlji i betonu… Sledeći ne voli grašak.
Mel Posted October 8 Posted October 8 Zuta Frikomova boranija je ok. Sledeci voli nered i nerad a ne samo red i rad. 1
Sokrat Posted October 8 Posted October 8 Red i nerad, dobitna kombinacija Sledećeg ne mogu toliko malo da plate koliko on može malo da radi
Shan Jan Posted October 8 Posted October 8 A nije zajebem se i da radim Sledeceg boli nesto kad se vreme menja
Nikodije Posted October 8 Posted October 8 evo danas me ubi glava. ove oscilacije sa 30 na 15, pa 25, pa 13, pa 27 nisu za moj nervni sistem uprkos tome sto sam mlad i zdrav kao ruza isto 1
Milosh76 Posted October 8 Posted October 8 Oziljak na desnom zglobu ponekad ziga Sledeci je jeo paciju pastetu.
Recommended Posts