Shan Jan Posted October 5 Posted October 5 Kod mene ima i Pay a Compliment Day. Dakle sledeci put kad mi je rodjendan ocu od svakog po jedan kompliment! isto
barfly Posted October 6 Posted October 6 Independent Artist Day™ i World Party Day prvo - strava, drugo - ne, hvala. teraj dalje isto.
Svemir Zeka Posted October 6 Posted October 6 Već sam odgovorila, DJB Sledeći je danas doneo neke lepe odluke i zaključke.
Klara Posted October 7 Posted October 7 O, da, zaključke da. Odluke tek, samo da popijem prvu kafu. Šta uradite prvo čim se probudite?
Klara Posted October 7 Posted October 7 Ja sam. Očigledno da nisam na vreme uzela gutljaj kafe, hah. Sledeći ima luksuz da nekad isključi telefon.
Filozof manijak Posted October 7 Posted October 7 Imam, ali zavisnost je jača od luksuza Sledeći bi presvisnuo tri dana bez mobilnog.
Klara Posted October 7 Posted October 7 Ne bih. To mi je odmor. Sledećem se ponekad odlazi sa foruma.
Svemir Zeka Posted October 7 Posted October 7 Ja odem pa dođem, i sve tako.... Sledeći će sutra da se odmori baš kako trebuje
Klara Posted October 7 Posted October 7 Danas ću. (spustila roletne, sakrila se pod ćebe i preskače ovaj sunčan dan ♡) Sledeći voli pečeno kestenje.
Shan Jan Posted October 7 Posted October 7 Volim a nije mi u planu ishrane Sledeci misli na hranu vise nego na sex
Recommended Posts