Svemir Zeka Posted October 3 Posted October 3 Zato i ja ne gledam, nego mi neko u kući uključio rts... 1
Filozof manijak Posted October 3 Posted October 3 ne sećam se sledeći bi voleo da ima moć da ulazi u tuđe snove
Svemir Zeka Posted October 3 Posted October 3 Ne....nikad nisam jela bećarac. Ako i jesam, to mi niko nije rekao. Sledeći zna kako se na norveškom kaže "medved jede irvasa"
Shan Jan Posted October 4 Posted October 4 Ne Sledeci ce nam reci koji mu je omiljen praznik koji pada na njegov rodjendan: https://www.daysoftheyear.com/
Filozof manijak Posted October 4 Posted October 4 National Wedding Ring Day Ovaj link ništa ne valja! 4
Filozof manijak Posted October 4 Posted October 4 Pay your bills Week. Ajde ovo kao mož da prođe Isto 2
Svemir Zeka Posted October 4 Posted October 4 Nacionalni dan Aboridžina + Dan najružnijeg kučeta + Dan nošenja ručka na posao Ovo treće je def.moj dan Isto 3
dunja Posted October 4 Posted October 4 (edited) National Chocolate Covered Anything Day edit: Isto Edited October 4 by dunja 1 1
Svemir Zeka Posted October 4 Posted October 4 3 hours ago, Shan Jan said: National Valentine Shopping Reminder Day 2 hours ago, Filozof manijak said: National Wedding Ring Day Spoiler To vas stiže karma.... 1 1 1
Milosh76 Posted October 5 Posted October 5 National Plan for Vacation Day, celebrated on the last Tuesday of January, pada na moj rodjendan 2025 😁 Isto
Sokrat Posted October 5 Posted October 5 Dvoumim se između National Cinnamon Roll Day i Poet in a Cupcake Day Isto 1 1
Recommended Posts