Filozof manijak Posted September 29 Posted September 29 Jugodrvo! Spoiler Ugodrvo Spoiler Godrvo Spoiler Odrvo Spoiler Drvo Spoiler Rvo Spoiler Vo Spoiler O Spoiler ! 2 1
Boksi Posted September 29 Posted September 29 1 hour ago, Filozof manijak said: Jugodrvo! Reveal hidden contents Ugodrvo Reveal hidden contents Godrvo Reveal hidden contents Odrvo Reveal hidden contents Drvo Reveal hidden contents Rvo Reveal hidden contents Vo Reveal hidden contents O Reveal hidden contents ! Vožd je stigao
Boksi Posted September 29 Posted September 29 1 hour ago, Shan Jan said: E jbg ne znam Sledeci ide uskoro na odmor Ne pre januara Sledećem je rodjendan u oktobru.
Serena Posted September 29 Posted September 29 Meni ne ali junioru da. Sledeci pere voce u rastvoru sode b.
Klara Posted September 30 Posted September 30 Ne. (verovatno bi trebalo) Sledeći u kuhinji ima teglicu ajvara.
Filozof manijak Posted September 30 Posted September 30 Imam tegletinu Sledećem je pinđur >>>>>>>>>>ajvar 1
Klara Posted September 30 Posted September 30 Onako... Sledeći u kući, u porodici ima neki komad zaječarskog kristala.
Serena Posted September 30 Posted September 30 (edited) 4 hours ago, Filozof manijak said: Imam tegletinu Sledećem je pinđur >>>>>>>>>>ajvar Salji tegletinu dijaspori, jos ako je domaci njam njam 1 hour ago, Klara said: Sledeći u kući, u porodici ima neki komad zaječarskog kristala. Ne Sledeci bez guglanja zna gde je karpalni tunel. Edited September 30 by Serena
Filozof manijak Posted September 30 Posted September 30 Znam, nosio sam gips 3 meseca zbog frakture skafoidne kosti Sledeći nikad nije nosio gips, nit longetu
Filozof manijak Posted September 30 Posted September 30 @Serena Ostajte ovdje Ajvar tuđe kujne Ne rezi ko naše 1
Svemir Zeka Posted September 30 Posted September 30 Nisam, pu pu karpalni tunel je tunel na Karpatima Sledeći je previše strejt
Shan Jan Posted September 30 Posted September 30 Realno, bas bi mi dobro doslo pivo sa nekim al sam couch potato Sledeceg boli nesto
Serena Posted September 30 Posted September 30 Da, karpalni tunel Sledeci veruje da neko ima njegovu vudu lutku
Recommended Posts