dunja Posted September 28 Posted September 28 čvarke sa sirom, pošto sam na dijeti, ne smem ništa slatko ujutru sledeći zna šta sutra za ručak 1
Milošica Posted September 28 Posted September 28 (edited) Negde od srede živim najzdravije dane na svetu(trebalo je da preležim ceo ponedeljak i utorak kao mumija), tako da ću nastaviti u tom duhu. Verovatno grašak ili boranija. Sledeći voli planinu. Edited September 28 by Milošica 1
Milosh76 Posted September 28 Posted September 28 Nazalost Sledeci danas pere prozore uprkos tome sto su najavili kisu
Svemir Zeka Posted September 28 Posted September 28 Pu pu....danas samo nerad i hedonizam. Sledećeg mrzi da ustane iz kreveta po par sati
Shan Jan Posted September 28 Posted September 28 Nope. Kako se probudim tako skacem i onda 100% work mod do rucka a posle kolaps Sledeci ce raditi danas nesto lepo i zanimljivo
Shan Jan Posted September 28 Posted September 28 1 minute ago, Svemir Zeka said: Znači, bolje si Naprotiv, hocu da bar cujem kako se drugi provode kad vec ne mogu ja. Cist BDSM 1
Svemir Zeka Posted September 28 Posted September 28 1 hour ago, Shan Jan said: Naprotiv, hocu da bar cujem kako se drugi provode kad vec ne mogu ja. Cist BDSM Može, nemam ništa protiv 1
Shan Jan Posted September 29 Posted September 29 Jes kurac Sledecem je dosta sunca i uziva u zvuku kisice. 2
Klara Posted September 29 Posted September 29 Ne. (Maslac i džem od jagoda na prepečenom hlebu sa semenkama i topla čokolada ☺️) Sledeći zna nastavak reklame: "Nikad briga, nikad stres, pijte samo..."
Recommended Posts