September 1, 2024Sep 1 Case od kristala, pre neko vece Sledeci sutra ide u skolu... licno ili posredno
September 1, 2024Sep 1 Da, da. U nedostajanju reke Gradac. Kad je bio dete, sledeći je zakopao kutiju sa svojim "blagom".
September 1, 2024Sep 1 Ne, ali sam otkopavala u Bosni mesto gde su mi brat i sestra rekli da su sahranili vrapca. Sledeći planira putovanje s 0,00 dinara na računa
September 1, 2024Sep 1 I couldn't even if I wanted (slike iz offica jednog ITjevca). Sledeci se navukao na mini lubenice
September 8, 2024Sep 8 Znala sam iz glave slona ostalo samo uz pomoc uputstva. Sledeci voli da gleda stare porodicne slike.
September 8, 2024Sep 8 Da. Prošle godine sam počela da se njima malo više i bavim, pa uzela da ih redom skeniram, sortiram, i baš uživam u tome. Spoiler Evo jedne na kojoj je moj deda sa drugarima, koja mi je zanimljiva jer bi totalno mogla biti sa seta nekog Skorsezeovog filma, a ne iz Pomoravlja šezdeset i neke. Sledeći voli i rado jede plazmu s mlekom Edited September 8, 2024Sep 8 by Quince
September 13, 2024Sep 13 Nisam jeo godinama, od kad sam batalio lebac. Sledeci ima jednu zelju a to je da...
September 16, 2024Sep 16 O da... and I like it. Sledeci je bio skoro na nekom dojaja dogadjaju, kojem?
September 25, 2024Sep 25 Pre mesec dana mi se udala sestricina, a juce je dobila master diplomu na Ekonomskom... Sledeci ima u kuci Counterpain?