Milosh76 Posted September 1 Posted September 1 Case od kristala, pre neko vece Sledeci sutra ide u skolu... licno ili posredno
Klara Posted September 1 Posted September 1 Da, da. U nedostajanju reke Gradac. Kad je bio dete, sledeći je zakopao kutiju sa svojim "blagom".
Svemir Zeka Posted September 1 Posted September 1 Ne, ali sam otkopavala u Bosni mesto gde su mi brat i sestra rekli da su sahranili vrapca. Sledeći planira putovanje s 0,00 dinara na računa
Shan Jan Posted September 1 Posted September 1 I couldn't even if I wanted (slike iz offica jednog ITjevca). Sledeci se navukao na mini lubenice
Klara Posted September 8 Posted September 8 Ne, slušamo ga. ☺️ Sledeći zna da napravi neku origami figuru.
Serena Posted September 8 Posted September 8 Znala sam iz glave slona ostalo samo uz pomoc uputstva. Sledeci voli da gleda stare porodicne slike. 1
dunja Posted September 8 Posted September 8 (edited) Da. Prošle godine sam počela da se njima malo više i bavim, pa uzela da ih redom skeniram, sortiram, i baš uživam u tome. Spoiler Evo jedne na kojoj je moj deda sa drugarima, koja mi je zanimljiva jer bi totalno mogla biti sa seta nekog Skorsezeovog filma, a ne iz Pomoravlja šezdeset i neke. Sledeći voli i rado jede plazmu s mlekom Edited September 8 by Quince 1 2
Milosh76 Posted September 12 Posted September 12 Netacno Sledeci bas dugo nije jeo przenice, recimo mesec dana
Shan Jan Posted September 13 Posted September 13 Nisam jeo godinama, od kad sam batalio lebac. Sledeci ima jednu zelju a to je da...
Serena Posted September 15 Posted September 15 Ne ali bih da imam uslove za to. Sledeci je danas ko usporen snimak.
Shan Jan Posted September 16 Posted September 16 O da... and I like it. Sledeci je bio skoro na nekom dojaja dogadjaju, kojem?
Milosh76 Posted September 25 Posted September 25 Pre mesec dana mi se udala sestricina, a juce je dobila master diplomu na Ekonomskom... Sledeci ima u kuci Counterpain?
Recommended Posts