Klara Posted August 16 Posted August 16 (edited) Kakav problem imaš, @mire? Edited August 16 by Klara 1 1
Milosh76 Posted August 16 Posted August 16 55 minutes ago, Klara said: Samo ovu i Sledeći je igrao Max Payne. Nekad davno Sledeci vise voli kontra tabli (osvoji sto manje stihova) nego klasicni tabli (osvoji sto vise stihova) @mire pridruzi se, ne ujedamo 😁
booyaka Posted August 16 Posted August 16 Nisam igrao tablić jedno 20 godina sigurno, a igrao sam samo ovaj regularni. Sledeći ima dnevni target broja koraka, i ako ima koliko iznosi
Milosh76 Posted August 21 Posted August 21 Nekada sam ih rado citao i imao lepu kolekciju. Sledeci je citao Princa Valijanta
Shan Jan Posted August 24 Posted August 24 Ne volim ni jednog, ja te mainstream stripove nisam citao Sledeci je obozavao da cita kao mali Iznoguda.
Svemir Zeka Posted August 24 Posted August 24 2 minutes ago, Nikodije said: Ne Sledeća je probala 2 in pink, 1 in stink Sad se naravno čeka da ja odgovorim
mire Posted August 24 Posted August 24 kao mali ne (nije ih bilo ), danas osmotrim sledeći preispituje životne odluke
Recommended Posts