Milosh76 Posted August 8, 2024 Posted August 8, 2024 Davno, u skoli jer sam morao Sledeci je bio u dzamiji
Klara Posted August 8, 2024 Posted August 8, 2024 Bila sam ispred...želela sam da uđem, ali nisam bila sigurna mogu li. Sledeći je gledao "Derviš i smrt" u režiji Zdravka Velimirovića.
Shan Jan Posted August 8, 2024 Posted August 8, 2024 Gledao davno u nekoj reziji Sledeci je bio u Pravoslavnoj, Katolickoj, Protestantskoj, Muslimanskoj, Jevrejskoj, Hinduistickoj, Budistickoj, Taoistickoj, Shinto i Konfucijskoj bogomolji.
Svemir Zeka Posted August 8, 2024 Posted August 8, 2024 Ne znam baš te finese, ali ništa budističko nisam posetila. Bila sam u krišni, džamijama, svim konfesijama hrišćanstva, a za sinogogu nisam sigurna. Sledeću obožava religijsku arhitekturu, especially persijski vez na pločicama u džamijama + gotičke crkve ❤️
Shan Jan Posted August 8, 2024 Posted August 8, 2024 Da Sledeci je bio u gotskoj crkvi koja je pretvorena u dzamiju
Sokrat Posted August 10, 2024 Posted August 10, 2024 Mačka me je probudila u 4.30, tako da je odgovor da 😻 Sledeći voli ljuto 1
Klara Posted August 10, 2024 Posted August 10, 2024 Život je dovoljno gorak da ne bismo voleli slatko. 🌟 Sinoć sam u dvorištu jela grožđe, breskve i smokve hlađene vodom iz stare česme, najlepši deo leta. Može isto. 1
Svemir Zeka Posted August 10, 2024 Posted August 10, 2024 Kakav paradoks da ćale i ja, koji ne volimo slatko, imamo šećer Meni se desi često da kupim nešto, ranije normalan slatkiš (isključivo na kašiku, puding) a sad proteinski, i to tako stoji mesecima dok ne bacim. Od svega mi je najlakše bilo da se odreknem slatkiša. Evo sad, kad dođem u Bosnu, opajem markete u potrazi za jeftinijom hranom. Juče idem i samo prolazim i prolazim rafove. Svedeno na par stvari. Pa i ušteda je. A intresantno, otkad sam prestala da kupujem slatkiše za sebe, ni deca ne traže.
Shan Jan Posted August 10, 2024 Posted August 10, 2024 A pitanje? Ako je hrana, volim sve, nisam rasista. Sledeci bi voleo da se probudi ujutru u drugom vremenu.
Sandradjer Posted August 11, 2024 Posted August 11, 2024 Ja se i budim sat kasnije Sledeci vise dela nego sto razmislja
Mel Posted August 12, 2024 Posted August 12, 2024 Gledam lepe fotografije Sledeci voli ajvar (pravi).
Recommended Posts