Milosh76 Posted August 3, 2024 Posted August 3, 2024 Jos uvek nisam, ali bih voleo da probam Sledeci je vozio kamion ili kombi
Svemir Zeka Posted August 3, 2024 Posted August 3, 2024 Vozila sam samo pežo 205 sat vremena na parkingu. Malo i po ivičnjacima. Sledeći bolje vozi bicikl nego što hoda. 1
Nikodije Posted August 3, 2024 Posted August 3, 2024 Nemam tetovažu. Na skupocen auto se ne lepe stikeri. Isto 2
Klara Posted August 3, 2024 Posted August 3, 2024 A šta si ti, Nikadilak ili Nikodijeep? Nemam tetovažu, ali želim pirsing. Sledećem se jedu one velike slasne i vruće krofne sa mora. 1
Shan Jan Posted August 3, 2024 Posted August 3, 2024 Not, too much sugar. Sledeci gleda olimpijadu svaki dan
Nikodije Posted August 3, 2024 Posted August 3, 2024 27 minutes ago, Klara said: Nikodijeep slasne i vruće svidja mi se kako razmisljas 1
Klara Posted August 3, 2024 Posted August 3, 2024 23 minutes ago, Klara said: Sledećem se jedu one velike slasne i vruće krofne sa mora. 18 minutes ago, Shan Jan said: Not, too much sugar. Ne gledam svakog dana, ne stižem. Nikodije da se upristoji i unormali, hvala. Sledećem se često pridrema kod frizera ili kad sam suši kosu.
Nikodije Posted August 3, 2024 Posted August 3, 2024 (edited) popio sam tri, al mi fale jos tri da bih mogao da se upristojim i unormalim isto Edited August 3, 2024 by Nikodije 1
Shan Jan Posted August 3, 2024 Posted August 3, 2024 Popio juce tri, mator sam ti ja za to svaki dan Sledeci je skoro spremao neku cudnu hranu
Klara Posted August 3, 2024 Posted August 3, 2024 To će sad ispasti ako mi krenu po zlu palačinke u emajliranom tiganju na indukciji. Sledeći čuva neka stara pisma i razglednice. 1
Klara Posted August 7, 2024 Posted August 7, 2024 Kao u Arsenovoj Čistim svoj život, kroz prozor ormar stari, čistim svoj prostor od nepotrebnih stvari Čistim svoj život od onih šupljih ljudi kojima vjetar huji kroz glave i kroz grudi Sledeći ima neki ožiljak.
Recommended Posts