Sokrat Posted August 7 Posted August 7 Imam 2. Prvi na čelu, posledica pretrčavanja sadašnjeg autoputa Bg-Niš (tada je bio kao Ibarska, jedna traka po smeru) sa 6 godina. Drugi je na nozi, izazvao ga je radijator u školi, u četvrtom razredu. Sledeći ima mačku
Shan Jan Posted August 7 Posted August 7 Ne, niti cu ikad. Ne kapiram ljudsku opsesiju malim samozivim lopticama. Sledeci ima dzukca 1
Svemir Zeka Posted August 7 Posted August 7 1 hour ago, Shan Jan said: Sledeci ima dzukca Samo ako budem živela u kući, inače not. Sledeći ima ožiljak, od, pajsad: 50 kopči 1
Shan Jan Posted August 7 Posted August 7 Jbg to je vec teska kategorija. Imam oziljak na celu koji sam kao malo dete zaradio kad sam jurio i tresnuo o kvaku na vratima. Kad me pitaju od cega je samo procedim "nisam uvek bio ovako dobar..." Sledeci ima nesto sto je uobicajeno ali nikad ne bi uradio, sta?
Shan Jan Posted August 7 Posted August 7 1 minute ago, Sandradjer said: Pet puta citam pitanje i nije mi jasno Sad ni meni nije jasno kad sam procitao sta sam napisao Htedoh reci sta je neka uobicajena stvar za vecinu ljudi koju vi nikada ne biste uradili.
Sokrat Posted August 7 Posted August 7 Ne bih jeo Argetu niti bilo koju industrijsku paštetu. Ne bih se ni učlanio u SNS, ali to se valjda podrazumeva. Sledeći ima još neko državljanstvo osim srpskog.
Svemir Zeka Posted August 7 Posted August 7 Imam, od BiH, ali ga ne koristim. 3 hours ago, Shan Jan said: Htedoh reci sta je neka uobicajena stvar za vecinu ljudi koju vi nikada ne biste uradili. Lupam glavu i eto ne znam Mnogo je više toga što drugi ne bi nikad, a meni je uobičajeno Osim što reče Sokrat, učlanjivanja kod gamadi zarad koristi. To stvarno jesam imala prilike, ali je van svih razmatranja Ponavljam Šanjino pitanje
Mel Posted August 7 Posted August 7 Ne bih probavala marihuane i kokaine, a zaista je uobichajeno. 54 minutes ago, Svemir Zeka said: Imam, od BiH, ali ga ne koristim. Pada mi na pamet da bi trebalo da odes prvom prilikom da im glasas za dodika. Sledeci je poslednji put bio u muzeju pre vise od 5 godina. 1
Klara Posted August 8 Posted August 8 Ne, krajem maja sam svratila u Muzej afričke umetnosti. Sledeći je barem jednom posetio Japanizam u Domu omladine.
Klara Posted August 8 Posted August 8 Jesam. Sledeći se odrekao neke loše navike i neće joj se vratiti.
Filozof manijak Posted August 8 Posted August 8 (edited) Nisam, to ne bi bilo fer od mene. Sledeći je bio na koncertu eksperimentalne muzike "Taština praznine"? Edited August 8 by Filozof manijak
Sokrat Posted August 8 Posted August 8 Zar to postoji van "Mi nismo anđeli"? Sledeći je čitao Bibliju
Recommended Posts