Milosh76 Posted July 27 Posted July 27 Da, onda se probudim u 3 ujutro da zamenim majicu koliko je mokra, pa spavam do pola 7-7 max... Sledecem je sledeca nedelja poslednja pred odmor...
Mel Posted July 29 Posted July 29 Nikad u zadnjih 5 godina verovatno, u prethodnom zivotu sushi all you can eat restorani su nam bili najcesce mesto okupljanja sa drustvom. Sledeci zeli da vidi Kinu.
Klara Posted July 29 Posted July 29 (edited) Delimično, zbog kulture i umetnosti. Mnogo toga njihovog me odbija. Više me privlači Japan, baš sinoć sam razmišljala koliko često uživam u njihovim vlogovima, pa bi bilo lepo da obiđem neka mesta. Sledeći ima više od jednog nadimka. Edited July 29 by Klara
Svemir Zeka Posted July 29 Posted July 29 Sad sam nakon pisanija dobila i Zeka, inače samo jedan, Daša. Sledeći je danas nesposoban da se organizuje @Klaralep ti je taj avatar, nemoj ga menjati brzo 1
Shan Jan Posted July 29 Posted July 29 Naprotiv, udario me neki boost energije Sledeci se seca tisine mrtvog grada iz detinjstva i nedostaje mu.
Klara Posted July 29 Posted July 29 (edited) Ok, neću. : D Hvala. @Svemir Zeka Organizovala sam se, samo ne znam hoću li normalno izgurati dan: cele noći kapljanje komšijskih klima, tap-tap-tap, lavež pasa, frižider što se iz čista mira razbrundao u 4 ujutru, zornjak komšije...pojela sam fruštuk kom je juče prošao rok, da se dokusurim, hahahah! Ali barem ulicama šetaju divni mladići Beograda. (。♡‿♡。) Sledeći ima omiljenog prodavca na pijaci. Edit: Imam tu tišinu i dalje. Najslađa je nedeljom i zimi, ili kad pada kiša u jesen. Leto je najbučnije... Edited July 29 by Klara 1
Sokrat Posted July 29 Posted July 29 Imam. Ranije su prodavali sa kamiona, sada imaju tezgu. Dolaze u naš kraj više od 40 godina, sad su u poslu 3 generacije. Sledeći zna formulu za rešavanje kvadratne jednačine.
Milosh76 Posted July 29 Posted July 29 Pomogao sam kolegi oko problema koji ga je mucio. Nisam popio lek za pritisak. Sledeci ce da izmeri pritisak i napise rezultat 1
Shan Jan Posted July 29 Posted July 29 134/86 Obicno mi je nesto nizi al sad se nazdrao nekih leskovackih ustipaka plus vrucina. Isto 1
Svemir Zeka Posted July 29 Posted July 29 Ne mogu, nemam aparat. Ali s obzirom na osećaj, negde je standardan: 135/95 Sledeći je radio sve što ne sme po pitanju zdravlja na odmoru 1
Recommended Posts