Milosh76 Posted July 18 Share Posted July 18 Vise puta dnevno Sledeci je na moru (gde?) Link to comment
Filozof manijak Posted July 18 Share Posted July 18 Na Panonskom moru, Severnofruškogorski arhipelag Sledeći je vikendaš Link to comment
Klara Posted July 22 Share Posted July 22 Povremeno. Sledeći ne voli saradnju sa inertnim osobama. Link to comment
Mel Posted July 22 Share Posted July 22 Ne, chak ni kad sam ja lichno the inertna osoba. Sledeci voli lubenicu ali samo kad je bas dobra. Link to comment
Klara Posted July 22 Share Posted July 22 Da, veoma. Sledeći voli sa mora da ponese školjke i dobro maslinovo ulje. Link to comment
Sokrat Posted July 23 Share Posted July 23 Mulje da, školjke ne Sledeći se plaši leta avionom Link to comment
Filozof manijak Posted July 23 Share Posted July 23 Ne, naprotiv Sledeći je doživeo morsku bolest Link to comment
Svemir Zeka Posted July 23 Share Posted July 23 Nije, ako se u to ne ubrajaju stomačni virusi Sledeći upravo sluša Sergeja Ćetkovića na teveu Link to comment
Mel Posted July 23 Share Posted July 23 Niposto, moram da kechapujem do desingerice, Sregej Cetkovic mi nije na liniji Sledeci je popio kafu i upravo krece sa radom i opstom vrednocom 1 Link to comment
Sandradjer Posted July 23 Share Posted July 23 (edited) Ne, ja sam u fazonu Protect your erection Sledeci voli zvuk talasa Mel brza, na srecu isti odgovor Edited July 23 by Sandradjer 1 Link to comment
Sokrat Posted July 23 Share Posted July 23 Popio sam kafu i krenuo sa radom i vrednoćom odavno. Obožavam zvuk talasa i zavidim svima koji su na moru. Sledeći od svih kafa najviše voli tursku (domaću, grčku, kuvanu...) 1 Link to comment
Klara Posted July 23 Share Posted July 23 Ne znam, iskreno...mislim da je još uvek jedem iz navike, nekada je bila dobra. Sledeći ponekad oseća da nigde ne pripada. 1 Link to comment
Mel Posted July 23 Share Posted July 23 Da, od nekog vremena ne pripadam vise nigde i to se vise nece menjati. sledecem lepse stoji ravna nego loknasta kosa. Link to comment
Milosh76 Posted July 23 Share Posted July 23 Da Sledeci vise voli zensku loknastu nego ravnu kostu. Link to comment
Recommended Posts