Filozof manijak Posted July 14 Posted July 14 Nisam lud, pa da prizovem superćelijsku oluju Sledeći sutra neçe kuvati
Serena Posted July 15 Posted July 15 Ne znam sta je, prema tome ne. Sledeci se grozi pomisli da je u iznajmljenom apartmanu ili hotelskoj sobi, dan pre njega na istom jastuku spavala neka nepoznata osoba i znojila se 🫣 1
Sokrat Posted July 15 Posted July 15 10 kg manje. Sledeći je popodnevnom dremkom nadoknadio noćašnje nespavanje 1 1
Svemir Zeka Posted July 15 Posted July 15 31 minutes ago, Serena said: Sledeci se grozi pomisli da je u iznajmljenom apartmanu ili hotelskoj sobi, dan pre njega na istom jastuku spavala neka nepoznata osoba i znojila se Jok....spavala sam i na krevetu gde je dan ranije neko umro, samo prebačen novi čaršaf 1
Svemir Zeka Posted July 15 Posted July 15 5 minutes ago, Sokrat said: 10 kg manje. Sledeći je popodnevnom dremkom nadoknadio noćašnje nespavanje Ne. Ne znam ni kako ću večeras zaspati. Sledeći je psihosomatičar na n-ti stepen
Mel Posted July 16 Posted July 16 Svi su, samo treba dovoljno jakog stresa pa da vidis. Sledeci je neuspesan u ubijanju komaraca.
Filozof manijak Posted July 16 Posted July 16 Ne volim biti uspešan u prekidanju života, makar to bili komarci Sledeći veruje u karmu
Svemir Zeka Posted July 16 Posted July 16 Ne, zato što ih i nemam Sledeći ne veruje u karmu, najebavaju uvek nezaslužni 1
Recommended Posts