Sokrat Posted July 14 Posted July 14 Nemam Sledeći je gledao Zorana Radmilovića kao Radovana III u pozorištu
Milosh76 Posted July 14 Posted July 14 Nazalost ne, ali sam u jednom trenutku imao snimak i na VHS-u i DVD i na kompu Sledeceg su izujedali komarci ovih dana
Klara Posted July 14 Posted July 14 Jesu. :( Lepše mi je pored vode nego na asfaltu, a i njima. Sledeći je na radiju čekao omiljenu muziku da bi je uhvatio i snimio na kasetu.
Milosh76 Posted July 14 Posted July 14 Bilo pre 30ak godina... Sledeci ima gramofon i slusa ploce povremeno 1
Shan Jan Posted July 14 Posted July 14 Bilo nekad, sad nedostatak prostora cini svoje. Sledeci ima porok koga ne moze nikako da se otarasi (koji?)
Shan Jan Posted July 14 Posted July 14 Coca cola Sledeci ima jedno culo znatno izrazenije od drugih (koje?)
Svemir Zeka Posted July 14 Posted July 14 Miris. Zato imam hordu parfema, ali ume i nezgodno da bude Isto
Shan Jan Posted July 14 Posted July 14 Isto! Horda parfema i na najmanji neugodni miris reagujem ko oparen. Isto 1
Filozof manijak Posted July 14 Posted July 14 Šesto čulo Sledeći zna da ljudsko telo ima više od 5 čula
Shan Jan Posted July 14 Posted July 14 Joj, bese ima nekih 20tak. Tipa culo za toplotu/hladnocu i sl. Sledeci bi voleo da nedelja traje bar 36 sati.
Milosh76 Posted July 14 Posted July 14 Neeee, uvek za Spance, Brazilce i Argentince. Sledeci nece gledati finale EP
Recommended Posts