Shan Jan Posted July 9 Share Posted July 9 Jeste Sledeci se nada da ce se jos neko javiti da bude moderator Link to comment
Krošek Posted July 9 Author Share Posted July 9 Tačno Sledeći bar jednom nije iskoristio ceo godišnji. Link to comment
Sokrat Posted July 9 Share Posted July 9 Tačno. U svakoj firmi bar po jednom. Sledeći nikad nije kročio u Beograd na vodi. 1 Link to comment
Milošica Posted July 9 Share Posted July 9 Taman posla da nisam. Inventar sam u tom delu. Sledećem je neka jako bliska osoba iz medicinske struke. Link to comment
Milosh76 Posted July 10 Share Posted July 10 Nije jako bliska, ali znam par njih licno Sledeci je dobio 2 ha-ha smajlija od @Mel kao ja u predhodnom postu na ovoj temi Link to comment
Sokrat Posted July 10 Share Posted July 10 Nisam, ali sam dobio +1 od @Svemir Zeka Sledeći je mislio da su notifikacije bezveze, ali je shvatio da je pogrešio 1 Link to comment
Krošek Posted July 11 Author Share Posted July 11 netačno sledeći kod kuće ima važeće banknote u najmanje četiri valute Link to comment
Mel Posted July 11 Share Posted July 11 3 minutes ago, Krošek said: netačno sledeći kod kuće ima važeće banknote u najmanje četiri valute tachno sledeci je danas jeo lubenicu Link to comment
Krošek Posted July 11 Author Share Posted July 11 netacno sledeci je bio na nultom, prvom, drugom, ili trecem egzitu Link to comment
Filozof manijak Posted July 11 Share Posted July 11 Jesam, na sva 4. Sledeci ne ide na esenesovske exite. Link to comment
Serena Posted July 12 Share Posted July 12 Tacno Sledeci ide na more prvenstveno zbog kupanja, u moru naravno Link to comment
Milosh76 Posted July 12 Share Posted July 12 (edited) Da, ali i da pobegnem od posla i bg stresa. Sledeci je isao na produzeni boravak u Osnovnoj skoli. Edited July 12 by Milosh76 Link to comment
Sokrat Posted July 12 Share Posted July 12 Nisam. Sledeći je bio na bar 3 kontinenta. Link to comment
Milosh76 Posted July 12 Share Posted July 12 (edited) Da, Evropa, Azija, Afrika. Mada tehnicki, Turska je u Evropi... Morace VAR da odluci 😁 Isto Edited July 12 by Milosh76 Link to comment
Mel Posted July 12 Share Posted July 12 Da - Turska za Aziju, Amerika, Evropa. Sledeci zna da hekla. Link to comment
Recommended Posts