Klara Posted July 4 Posted July 4 Zašto ne voliš lubenicu? Ne, nisam učila taj jezik. Sledeći teško funkcioniše ako spava samo 4 sata. 1
Sokrat Posted July 4 Posted July 4 1 minute ago, Klara said: Zašto ne voliš lubenicu? Ne, nisam učila taj jezik. Sledeći teško funkcioniše ako spava samo 4 sata. Zašto ljudi ne vole nešto da jedu? Ne sviđa mi se ukus.
Milosh76 Posted July 4 Posted July 4 13 minutes ago, Klara said: Sledeći teško funkcioniše ako spava samo 4 sata. Prilicno tesko Sledecem bas neprija ova promena vremena.
Klara Posted July 4 Posted July 4 2 hours ago, Sokrat said: Zašto ljudi ne vole nešto da jedu? Ne sviđa mi se ukus. Dobro, de, najopuštenije me je zanimalo. 2 hours ago, Milosh76 said: Sledecem bas neprija ova promena vremena. Tačno, ceo dan mi je bilo teško. Sledeći se budi pre nameštenog alarma.
Krošek Posted July 4 Author Posted July 4 Tacno Sledeci je koristio Couchsurfing kao gost ili domacin
Sokrat Posted July 5 Posted July 5 (edited) 8 hours ago, Klara said: Dobro, de, najopuštenije me je zanimalo. Tačno, ceo dan mi je bilo teško. Sledeći se budi pre nameštenog alarma. Sorry, ni ja nisam mislio ništa loše 🙂 On topic: nisam Sledeći više voli skijanje od plivanja Edited July 5 by Sokrat Nastavio igru
Milosh76 Posted July 5 Posted July 5 7 hours ago, Krošek said: Sledeci je koristio Couchsurfing kao gost ili domacin Nisam ali znam ko jeste Sledeci ce @Sokrat da postavi pitanje
Sokrat Posted July 5 Posted July 5 Tačno 🙂 Postavio u editu, ajde da ponovim: sledeći više voli skijanje od plivanja
Milosh76 Posted July 5 Posted July 5 Ne volim skijanje, tako da Netacno. Sledeci ume da plese salsu ili tango
Milošica Posted July 5 Posted July 5 1 hour ago, Milosh76 said: Ne volim skijanje, tako da Netacno. Sledeci ume da plese salsu ili tango Jel si siguran
Milosh76 Posted July 5 Posted July 5 20 minutes ago, Milošica said: Jel si siguran Naravno da jesam... Ne volim nista oko zime i hladnoce. 1
Sokrat Posted July 9 Posted July 9 Da vratimo topic u život 😀 Ne znam da plešem ni salsu ni tango. Sledeći se plaši paukova
Milosh76 Posted July 9 Posted July 9 Da Sledeci se iznenadio kad je video da je @Shan Jan postao superadmin P.S. cestitke 😁 4
Recommended Posts