Serena Posted June 27 Posted June 27 19 hours ago, Mil@n said: Sledećit pije čaj i leti. Pijem al ne letiM 1 hour ago, booyaka said: Sledeći gleda koncert Lady Gaga na HBO 2 Ne Sledeci obozava da ga masiraju, mislim na masere.
Sandradjer Posted June 27 Posted June 27 Da,obozavam. Otisao mi maser u Svajcarsku, lutam vec dugo. Dala mi koleginica neku tajlandjanku, probacu i nju Da li letis nakon masaze?
Milosh76 Posted June 27 Posted June 27 44 minutes ago, Milosh76 said: Ne Sledeci zna pravo ime Lady Gage Khm, khm 1
Sandradjer Posted June 27 Posted June 27 1 minute ago, Milosh76 said: Khm, khm Znam, moram da priznam da volim lejdi gagu
Milosh76 Posted June 27 Posted June 27 Zasluzuje da joj se pomene celo ime... Stefani Joanne Angelina Germanotta 2
Filozof manijak Posted June 28 Posted June 28 Znam još od onomad ih... Sledeći zna da je ŽKVD bio originalni Predator.
Svemir Zeka Posted June 28 Posted June 28 Ne znam... Sledeći zna kako da se sakriješ od predatora - uvaljaš se u blato
Filozof manijak Posted June 28 Posted June 28 O da (pogotov ako je predator - muškarac) Sledeći će takođe postaviti pitanje vezano za film. 1
Milosh76 Posted June 28 Posted June 28 (edited) Hocu Sledeci ce bez googlanja da napise koliko ima delova serijala Rambo Edited June 28 by Milosh76
Svemir Zeka Posted June 28 Posted June 28 Ajbg, 4, lupam Sledeći se nikad nije ložio na heroje, nego na antiheroje u filmovima
Milosh76 Posted June 28 Posted June 28 9 minutes ago, Svemir Zeka said: Ajbg, 4, lupam Pet je tacan odgovor Just now, Mel said: Sledecem se sheta danas, ceo dan ako bi moglo. S obzirom da nisam na moru ili planini...odgovor je ne. Sledecem se ova nedelja oduzila kao gladna godina 1
Recommended Posts