Serena Posted June 26 Posted June 26 (edited) Da, i u ovom za po gradu i u onom za planinarenje 27 minutes ago, Mil@n said: Više sam lik više produženih vikenada nego 10-14 dana na jednom mestu. Takodje 17 minutes ago, Biramo Borbu said: Fazon sa Grčkom, bar kako ja vidim, mnoštvo zanimljivih mesta i različitih plaža, na relativno malom prostoru. Isto to i jos raznovrsnije ima i u Hrvatskoj plus sto je cistije i urednije sve. Sledeci ne voli pescane plaze. Edited June 26 by Serena
Milosh76 Posted June 26 Posted June 26 Volim Sledeci vise voli da pravi dvorac od peska, nego Sneska Belica
Serena Posted June 26 Posted June 26 9 minutes ago, Milosh76 said: Sledeci se farba Ne 7 minutes ago, Milosh76 said: Sledeci vise voli da pravi dvorac od peska, nego Sneska Belica Ne Sledeci supu s knedlama ni leti ne odbija.
booyaka Posted June 26 Posted June 26 Ne odbijam, ali generalno ne volim nešto supe. Sledeći voli da pliva.
Milosh76 Posted June 26 Posted June 26 Tacno, pogotovo po ovom nezdravom suncu Sledeci koristi legalan Windows na licnom kompu/laptopu
Mil@n Posted June 26 Posted June 26 Ne, ali sam sve bliže odluci da kupim i njega i office. Sledeći i dalje skida filmvoe preko torrenta
Milosh76 Posted June 26 Posted June 26 (edited) Ne Sledeci ima sefa koji je suprotnog pola Edited June 26 by Milosh76
Serena Posted June 26 Posted June 26 Da, neke suve kolace u Toskani. Posluzili nam ih u jednom agriturizmu uz sok od zove. Sledeci i kad je u inostranstvu kupuje domace Spoiler 1 1
Klara Posted June 26 Posted June 26 @Serena🌟 https://www.homesweetshop.it/prodotti-italiani-in-serbia/
Mil@n Posted June 26 Posted June 26 Pa iskreno ne, volim da kupim i probam strane stvari, ne mnogo skupe haha Sledeći ima 25+ dana godišnjeg.
nenad Posted June 26 Posted June 26 8 minutes ago, Mil@n said: Pa iskreno ne, volim da kupim i probam strane stvari, ne mnogo skupe haha Sledeći ima 25+ dana godišnjeg. ima, u principu, koliko mu treba sledeci trenutno uziva u plakanju umisljenjih portugalskih zvezda protiv augodne gruzije i nepravednog svajcarskog sudije. 2 1
Recommended Posts