June 26, 20241 yr Da, i u ovom za po gradu i u onom za planinarenje 27 minutes ago, Mil@n said: Više sam lik više produženih vikenada nego 10-14 dana na jednom mestu. Takodje 17 minutes ago, Biramo Borbu said: Fazon sa Grčkom, bar kako ja vidim, mnoštvo zanimljivih mesta i različitih plaža, na relativno malom prostoru. Isto to i jos raznovrsnije ima i u Hrvatskoj plus sto je cistije i urednije sve. Sledeci ne voli pescane plaze. Edited June 26, 20241 yr by Serena
June 26, 20241 yr 9 minutes ago, Milosh76 said: Sledeci se farba Ne 7 minutes ago, Milosh76 said: Sledeci vise voli da pravi dvorac od peska, nego Sneska Belica Ne Sledeci supu s knedlama ni leti ne odbija.
June 26, 20241 yr Tacno, pogotovo po ovom nezdravom suncu Sledeci koristi legalan Windows na licnom kompu/laptopu
June 26, 20241 yr Ne, ali sam sve bliže odluci da kupim i njega i office. Sledeći i dalje skida filmvoe preko torrenta
June 26, 20241 yr Da, neke suve kolace u Toskani. Posluzili nam ih u jednom agriturizmu uz sok od zove. Sledeci i kad je u inostranstvu kupuje domace Spoiler
June 26, 20241 yr Pa iskreno ne, volim da kupim i probam strane stvari, ne mnogo skupe haha Sledeći ima 25+ dana godišnjeg.
June 26, 20241 yr 8 minutes ago, Mil@n said: Pa iskreno ne, volim da kupim i probam strane stvari, ne mnogo skupe haha Sledeći ima 25+ dana godišnjeg. ima, u principu, koliko mu treba sledeci trenutno uziva u plakanju umisljenjih portugalskih zvezda protiv augodne gruzije i nepravednog svajcarskog sudije.