Biramo Borbu Posted June 5 Posted June 5 Ne, a nije mi dolazio ni cvikeraš iz opštine, nije mi nudio posao , ni da učim nauke. Sledeći smatra da je imati televizor nepotrebno u ovoj dekadi.
Sandradjer Posted June 17 Posted June 17 Poprilicno nepotrebno Sledeci prati evropsko prvenstvo u fudbalu
Zico Posted June 17 Posted June 17 Tacno, prati se ali se nesto ne navija. Sledeci je kupio album sa slicicama EURO 2024 i lepi slicice kao nas predsednik.
Klara Posted June 17 Posted June 17 Ne, zadnji album mi je bio Space Jam. Sledećeg je iznenadilo da je Romelo Lukaku '93. godište. 1
Klara Posted June 17 Posted June 17 Ne, gledam(o) Austriju i Francusku. Sledeći ima dane kada voli da bude sam, kada odmara od gužve, ljudi, jede jagode napolju uz zrikavce i komarcima nesnosnim jbe sve po spisku. 🥹
Sandradjer Posted June 18 Posted June 18 Ne. Vise volim drustvo Sledecem nista ne polazi za rukom u poslednje vreme
Serena Posted June 25 Posted June 25 Pre sat vremena planirala i uzela konacno da peglam. Sledeceg nerviraju ljudi koji stalno kukaju.
Recommended Posts