January 25, 20169 yr Netacno Sledeci vec ima spremne planove za putovanje u inostranstvo u ovoj godini (ne racunam more i skijanje)
January 25, 20169 yr Za sada se čeka Island u aprilu (i dalje mi teško da poverujem), za drugu polovinu godine ćemo videti. Sledeći bi takođe rado na Island :D
January 25, 20169 yr Ne bas, vise sam ljubitelj pasa. Sledeci ne ume da ispegla svoju kosulju i uvek mu kragna ostane zguzvana.
January 25, 20169 yr Da, zato vise volim kosulje koje ne moraju da se peglaju :D Sledeci nosi odelo, kosulju i kravatu svaki dan na posao
January 25, 20169 yr Nosi, sve osim kravate :) Sledeci nosi patike na cicak jer ne ume najbolje da veze pertle.
January 25, 20169 yr Bez secera ali sa malo mlijeka. Sledecem je bar jednom u zivotu ukradeno nesto vrijedno via Tapatalk
January 25, 20169 yr Jednom davno, bicikl ako se racuna :) Sledeci najvise od instrumenata voli bass gitaru.
January 25, 20169 yr Kako kad, ali najcesce da ot - I meni su bubnjevi! Sledeci nikada nije u ruci drzao crva za pecanje.