Shan Jan Posted May 20 Posted May 20 VIdim i neveruem (sta se desava) Sledeci misli da su deca najlepsa glavobolja 1
Mel Posted May 20 Posted May 20 Just now, Shan Jan said: VIdim i neveruem (sta se desava) Sledeci misli da su deca najlepsa glavobolja Mojoj mami smo bili, tj kaze da joj veci deo nismo ni bili glavobolja, dok nismo bas odrasli. Sledeci se raduje majskom lepom vremenu.
Svemir Zeka Posted May 21 Posted May 21 18 hours ago, Shan Jan said: VIdim i neveruem (sta se desava) Ignorisanje je majka životnog zadovoljstva 1
Shan Jan Posted May 21 Posted May 21 Jes lepo vreme, posteno Sledeci je debil koji ne zna da kaze ne a onda kad ne moze vise se ljuti na ljude koji su samo fino pitali 2
Mel Posted May 21 Posted May 21 To mi je surogat aktivnost da ne mislim o neglupostima. Sledeci danas ide da donese nekog alkohola jer nestalo.
Shan Jan Posted May 21 Posted May 21 Joooj upravo suprotno, nemam vise gde da trpam ovaj alkohol koji non stop kupujem po proputovanjima a realno sam prestao da ga konzumiram vec par godina. Sledeci ce danas da bude asertivan @Svemir Zeka 1 1
Svemir Zeka Posted May 21 Posted May 21 Hoću, ovde jer moram, a i na forumu 🙏 Sledeći se setio da smo planirali roštilj 1
Shan Jan Posted May 21 Posted May 21 Setim se ponekad... i pomislim kako je dobro sto necemo da se okupimo u ovom PPP momentu, bilo bi mrtvih Sledeci je skoro naucio nesto novo i to ce podeliti sa nama 1
Serena Posted May 21 Posted May 21 Da, naucila kako se pravi sok od zove ne verujem da vas zanima A super je ispao Sledeci voli sok od zove 1
Svemir Zeka Posted May 21 Posted May 21 Mene zanima i volim, ali mi je dete alergično na zovu A ja je baš volim. Sledeći je brao zovu, šipak i dud kad je bio mali 1
Shan Jan Posted May 21 Posted May 21 Nisam ali smo se lesili od soka od zove i svidjao mi se Sledeci je kuvao mleko u detinjstvu i ne mali broj puta mu je iskipelo
Serena Posted May 21 Posted May 21 Da, na kraju izmislise ono nesto stakleno ko pepeljara da se stavi u mleko da ne iskipi, ruke im se pozlatile 5 minutes ago, Svemir Zeka said: Mene zanima i volim, ali mi je dete alergično na zovu Pravila sam pola mere, a umesto limuntusa nacedila limuna, fantazija Dud sam imala ogroman u dvoristu i na njemu ljuljacku. Bojala sam se kad se jako zaljuljam da cu odleteti na nebo a u jesen smo imali invaziju gusenica Sledeci se boji gusenica. 1
Shan Jan Posted May 21 Posted May 21 Joooj da secam se tog staklenog, nikad nisam ukapirao kako radi ali radi. Ne bojim se gusenica. Svaka cast za spremanje sokica! Sledeci se boji da mu dete nece voleti lego kockice.
Serena Posted May 21 Posted May 21 Dete ih je obozavalo, sad mama mora da brise prasinu po njima, a kako godine idu sve redje ima volju za to Donosio deda mraz i uskrsnji zeka sve neke mnogo komplikovane komade, a on ih sa zadovoljstvom i ogromnim strpljenjem slagao Sledecem nije jasno zbog cega su se godine skratile, ranije su mnogo duze trajale 1
Recommended Posts