Milosh76 Posted April 24 Posted April 24 Za 1.maj ne idem, al zato idem 3.maja Sledecem dolaze rodjaci iz inostranstva za Praznike.
Mel Posted April 25 Posted April 25 Ne, bili su pre neku nedelju. Sad zamishljam kako im uzvracam posetu, shto je less amusing. Sledeci postuje podjednako 1. maj i Vaskrs.
Sandradjer Posted April 25 Posted April 25 Podjednako, raspust je raspust i samo to mi je vazno Sledeci se cerekao danas makar jednom 1
Zico Posted April 28 Posted April 28 Nemam tetku vec prijatelje/kumove koji su se odselili devedesetih, pobegli ljudi na vreme. Nisu ostali da zive u ovom glibu. Sledeci misli da je njegov moralni kompas savrsen.
Filozof manijak Posted April 28 Posted April 28 Ne mislim Sledeći se užasava ljudi koji se predstavljaju kao moralni 1
Zico Posted April 29 Posted April 29 Sklanjam se od takvih ljudi. Cim neko mora da naglasava da je jako moralan, da je veliki vernik, porodican covek... to mi je veoma sumnjivo, red flag sto bi nasi stari rekli. Sledeci voli da slusa klasicnu muziku. 1
Mel Posted April 29 Posted April 29 6 minutes ago, Zico said: Sklanjam se od takvih ljudi. Cim neko mora da naglasava da je jako moralan, da je veliki vernik, porodican covek... to mi je veoma sumnjivo, red flag sto bi nasi stari rekli. Sledeci voli da slusa klasicnu muziku. Ne, ne smeta mi ali odavno ne slusham. Sledeci je proputovao preko 20 zemalja a planira josh.
Zico Posted May 2 Posted May 2 Jedan obican hard disk, 1tb. Sledeci ce bojkotovati predstojece lokalne izbore.
Serena Posted May 6 Posted May 6 Nemam pravo na njih ali cu bojkotovati evropske ovde kod mene. Sledeci se nije prejeo u nedelju.
Shan Jan Posted May 7 Posted May 7 Nisam, pojeo samo dva burger menija, takoreci normala. Sledeci se vratio sa puta i jos uvek Srbija nije uspela da mu skine osmeh sa lica 2
Milosh76 Posted May 7 Posted May 7 Vracam se sa puta sledeceg ponedeljka, a uspeva posle max 48h. Isto 1
Mel Posted May 7 Posted May 7 Meni ni put ne stavi osmeh na lice. Takva sam, smorenzi. sledeci planira more u junu 1
Shan Jan Posted May 7 Posted May 7 Jok, vec imam nesto drugo. Sledeci ponekad preteruje sa aktivnostima koje sebi zada. 1
Recommended Posts