Filozof manijak Posted April 23 Posted April 23 nisam Sledeći zna razliku između teorije i teoreme, i sklon je teoremama zavere,
Milosh76 Posted April 23 Posted April 23 Ima zena bastu na terasi, samo mi jos fali da i ja imam bastu. Sledeci da objasni razliku izmedju pune-male i produzenog bez mleka (misli se na espresso kafu) 😃
Sandradjer Posted April 24 Posted April 24 (edited) 59 minutes ago, Svemir Zeka said: Sledeći danas ima mnogo posla Valjda ce biti neka kafa . Puca mi glava. Sto nisam neki muskarac Sledeci bi voleo da bude musko Edited April 24 by Sandradjer
Milosh76 Posted April 24 Posted April 24 (edited) Vise trice nego kucine Sledeci puni mobilni jednom dnevno. Edited April 24 by Milosh76
Svemir Zeka Posted April 24 Posted April 24 2 hours ago, Sandradjer said: Valjda ce biti neka kafa . Biće i kafa, između ostalog (puf, pant) 1
Shan Jan Posted April 24 Posted April 24 4 hours ago, Milosh76 said: Vise trice nego kucine Sledeci puni mobilni jednom dnevno. Tako je Sledeci je mnogo veseo iz nepoznatog razloga
Shan Jan Posted April 24 Posted April 24 Da, i to u prapostojbinu Turaka Sledeci ima nesto sto godinama ceka da uradi
Mil@n Posted April 24 Posted April 24 8 minutes ago, Shan Jan said: Da, i to u prapostojbinu Turaka Sledeci ima nesto sto godinama ceka da uradi Da, da odem na antartkit a može i Grenland. No za to će morati da me ukenja neka zaostavština udaljenog rođaka. Sledeći ne ide nigde za 01.05. 1
Recommended Posts