mire Posted April 15 Posted April 15 retko menjam, koristim kvalitetne sledeći zna šta je naizmenični prekidač
Midžeta Posted April 15 Posted April 15 Znam sta je ofc, kisne gliste nisam nikad kopala Sledeci je šampion pasivne agresije 1
Midžeta Posted April 15 Posted April 15 (edited) Ma kakvi, poorgeta sam totalna Sledeci se valjao po podu supermarketa kao mali jer keva nije htela da mu kupi sta hoce Edited April 15 by Midgeta 1 1
Midžeta Posted April 15 Posted April 15 Jok, sednem ipak, i know my limits Sad si me inspirisao Sledeci padne kad vezuje pertle stojeci
Svemir Zeka Posted April 15 Posted April 15 Da, i bacam sve niz nju Sledeći je čitao Ubiti pticu rugalicu
Midžeta Posted April 15 Posted April 15 Nisam, gledala sam film, a od Harpera sam citala samo harperov posttm Sledeci se zalago da Leia postane mod na sportu 4
Nikodije Posted April 15 Posted April 15 Da, ljubitelj sam bizarnih stvari i pojava. Mada sport sada nema moda, al nema veze. Sledeći je zavistan od nečega. 4
Tpojka Posted April 15 Posted April 15 Sve i slovo mada ne stojim preko 98% s pominjanim ličnim imenima. Sljedeći broji na prste.
Milosh76 Posted April 16 Posted April 16 Ne Sledeci je proletos kupio poklon i jos ga nije dao onome kome je namenjen.
Tpojka Posted April 16 Posted April 16 Baš si konkretan. Ne. Ne postoji niko kome sljedeći ne treba lajkovati post (može lajkovati kome želi).
Recommended Posts