Mel Posted April 7 Posted April 7 Ne, u mom kraju grickaju se prshuta i slichne prehrambene namirnice. Celer verovatno ide u supu. Sledeci zna neki ples (koji?) 1 1 1
Sandradjer Posted April 7 Posted April 7 Znam osnovne korake, valceri, latino, tango, folklor,...Ne znam salsu Sledeci zna da plese fokstrot
Filozof manijak Posted April 7 Posted April 7 Nisam majstor da napravim bure Al sam majstor da opravljam cure Sledeći bi prodao svoje principe za odgovarajuću sumu novca. Kolika je ta suma?
Shan Jan Posted April 7 Posted April 7 Koje principe? Ima i tu gradacije. Od toga da pivo nije pivo ako je slatko pa nadalje... 1
Mel Posted April 7 Posted April 7 Zavisi od principa, ne bih svaki ali mnoge bih. Pre neku godinu nije bilo tako. Sledeci voli da jede samo mladu boraniju.
Shan Jan Posted April 7 Posted April 7 7 minutes ago, Mel said: Sledeci voli da jede samo mladu boraniju. 3 1
Svemir Zeka Posted April 7 Posted April 7 44 minutes ago, Filozof manijak said: Kolika je ta suma? Zavisi koje. Ako je za Kejva, tu nisu pare nego ko je sa mnom. Tu prodajem princip. 39 minutes ago, Mel said: Sledeci voli da jede samo mladu boraniju. Volim koju god Sledeći se okružuje osobama koje ga smiruju.
Shan Jan Posted April 7 Posted April 7 Koje ga usrecuju. Ima divnih ljudi Nego ovo oko principa zavisi i u kakvoj si situaciji. Kad nemas leba da jedes ili za lecenje nekog svog...
Tpojka Posted April 7 Posted April 7 4 hours ago, Svemir Zeka said: koje ga smiruju 4 hours ago, Shan Jan said: Koje ga usrecuju Isto. Sljedeći još uvijek ove godine nije progutao mušicu.
Sandradjer Posted April 7 Posted April 7 Nisam, prevazisla sam fazu da zinem dok brojim trouglove Sledecem je uleteo pauk u nos 2
Filozof manijak Posted April 7 Posted April 7 Sledeći misli da su poslednja dva posta malčice skrenula u bizzare 1
Shan Jan Posted April 7 Posted April 7 Ma jok. Inace ja sam svoje pustanje brade prekinuo kada sam nasao pauka u njoj Sledeci je imao neku ludu frizuru u srednjoj
Svemir Zeka Posted April 8 Posted April 8 Jeste. Sledeći je nekad imao modro plavu boju kose, kao i limun žutu (kao smajli)
Recommended Posts