pt 2.0 Posted April 6 Share Posted April 6 šta vam dođe taj nihilizam? (možda ste samo nedovoljno stari) 1 Link to comment
Shan Jan Posted April 6 Share Posted April 6 Hvala @Filozof manijak u svakom slucaju. Znam biti nadrkan kad sam u downu Link to comment
Shan Jan Posted April 6 Share Posted April 6 1 minute ago, pt 2.0 said: šta vam dođe taj nihilizam? (možda ste samo nedovoljno stari) U svakodnevnom jeziku - da nista nema smisla u zivotu. Link to comment
mire Posted April 6 Share Posted April 6 (edited) dobro sledeći je normalan ('bo vas nihilizam ) Edited April 6 by mire 1 Link to comment
pt 2.0 Posted April 6 Share Posted April 6 (edited) 4 minutes ago, Shan Jan said: U svakodnevnom jeziku - da nista nema smisla u zivotu. nema, move along, koliko god da smisla nema, vremena ima još manje, idi nađi sebi neku svrhu. edit. e jebiga, mire, gde baš meni da se zalomi da budem sledeća na pitanje o normalnosti. valjda jesam, psihijatar mi 2012. nije rekao drugačije. sledeći - isto. Edited April 6 by pt 2.0 1 Link to comment
Svemir Zeka Posted April 6 Share Posted April 6 5 minutes ago, pt 2.0 said: šta vam dođe taj nihilizam? (možda ste samo nedovoljno stari) U principu, drugim imenom - misaoni deo depresije, da misliš da je sve besmisleno. (Ili bar većina stvari 2 Link to comment
Shan Jan Posted April 6 Share Posted April 6 Just now, Svemir Zeka said: U principu, drugim imenom - misaoni deo depresije, da misliš da je sve besmisleno. (Ili bar većina stvari Zapravo problem nije besmisao nego nedostatak zelje za bilo cim. 1 Link to comment
Svemir Zeka Posted April 6 Share Posted April 6 Just now, Shan Jan said: Zapravo problem nije besmisao nego nedostatak zelje za bilo cim. To su ti sad finese i kako ko šta preferira kako kod koga se to manifestuje. 1 Link to comment
Filozof manijak Posted April 6 Share Posted April 6 Jesam, al mi besmisleno da se hvalim Sledeći je kao mali prdavac dobio čitalačku značku. 1 Link to comment
Svemir Zeka Posted April 6 Share Posted April 6 Nisam 😭 Sledeći će sad da čita Lavkrafta. 1 Link to comment
Shan Jan Posted April 6 Share Posted April 6 Samo mi to fali u ovom stanju Sledeci ce da cita Ursulu Le Guin Link to comment
mire Posted April 6 Share Posted April 6 šta ste se uzjebali sa čitanjem sledeći voli da zapeva 2 Link to comment
Svemir Zeka Posted April 6 Share Posted April 6 Zapevat, zaigrat Sledeći ne ume da igra kolo. Link to comment
Serena Posted April 6 Share Posted April 6 Osim tenisa ne ume nista da igra. Sledeci voli da gricka koren od kupusa Link to comment
Recommended Posts