pt 2.0 Posted April 6, 2024 Posted April 6, 2024 wrong, isplakala sam se kao kiša pre neko veče. sledeći je danas imao 1 lenji, uspavan dan 1
Shan Jan Posted April 6, 2024 Posted April 6, 2024 Pre nedelju dana Sledeci zna kako da se iscupa iz nihilizma
Shan Jan Posted April 6, 2024 Posted April 6, 2024 Jes malo Sledeca ce nam reci kako se cupa iz nihilizma da i mi to primenimo
Filozof manijak Posted April 6, 2024 Posted April 6, 2024 Rad oslobađa. Ja sam žestoko fizički rmbao danas i za zeru se manje depresivno osećam. Sledeći misli da se ne treba čupati iz nihilizma 1
Shan Jan Posted April 6, 2024 Posted April 6, 2024 Nijesam, al ovih dana valjevsko sasvim prija. @Klara pomagaj!
Shan Jan Posted April 6, 2024 Posted April 6, 2024 Dzaba ja pitam... Sledeci ce da se vadi iz nihilizma sam 1
Filozof manijak Posted April 6, 2024 Posted April 6, 2024 12 minutes ago, Filozof manijak said: Rad oslobađa. Ja sam žestoko fizički rmbao danas i za zeru se manje depresivno osećam. Ja ga krstim a on prdi 1
Svemir Zeka Posted April 6, 2024 Posted April 6, 2024 11 minutes ago, Filozof manijak said: Sledeći misli da se ne treba čupati iz nihilizma Zavisi od dana u mesecu. 8 minutes ago, Mel said: Sledeci je danas pio alkohol, koji? Ne, pila sam kafu i vodu. Sledeći kad je u nihilizmu oseća da je to istinitije od sreće.
Klara Posted April 6, 2024 Posted April 6, 2024 (edited) Jutros jednu dunju i od mene dosta. Vidi ovog Zeca. Ne, komplikovanija mi je sva ta priča oko nihilizma. Sledeći voli da deli hranu. Šan, brate, vikend je, sve je usporeno. Edited April 6, 2024 by Klara 1
Shan Jan Posted April 6, 2024 Posted April 6, 2024 Just now, Filozof manijak said: Ja ga krstim a on prdi Pa lepo si rekao, za malo manje. Znao sam ja po ceo dan da provedem jureci endorfin kroz fizicku aktivnost, izbacujuci bes na traci i setajuci da se smirim... oce to malo da pomogne. Cesto nedovoljno da te izvuce iz dubioze.
Svemir Zeka Posted April 6, 2024 Posted April 6, 2024 E ako mene kretanje i sportić, makar šetnja, izvuče iz dubioze, svakoga će @Shan Jan
Filozof manijak Posted April 6, 2024 Posted April 6, 2024 Ne surogat na traci ili teretani, nego pravo pravcato rmbanje. Za zeru, ne može se vaditi se iz nihilizma u jednom danu, to je proces. 1 1 1
Milošica Posted April 6, 2024 Posted April 6, 2024 Just now, Filozof manijak said: Ne surogat na traci ili teretani, nego pravo pravcato rmbanje. Za zeru, ne može se vaditi se iz nihilizma u jednom danu, to je proces. Nemoj da mi je pominješ. 2
Recommended Posts