pt 2.0 Posted April 6 Share Posted April 6 wrong, isplakala sam se kao kiša pre neko veče. sledeći je danas imao 1 lenji, uspavan dan 1 Link to comment
Shan Jan Posted April 6 Share Posted April 6 Pre nedelju dana Sledeci zna kako da se iscupa iz nihilizma Link to comment
Shan Jan Posted April 6 Share Posted April 6 Jes malo Sledeca ce nam reci kako se cupa iz nihilizma da i mi to primenimo Link to comment
Filozof manijak Posted April 6 Share Posted April 6 Rad oslobađa. Ja sam žestoko fizički rmbao danas i za zeru se manje depresivno osećam. Sledeći misli da se ne treba čupati iz nihilizma 1 Link to comment
Mel Posted April 6 Share Posted April 6 Uvek treba Sledeci je danas pio alkohol, koji? 1 Link to comment
Shan Jan Posted April 6 Share Posted April 6 Nijesam, al ovih dana valjevsko sasvim prija. @Klara pomagaj! Link to comment
Shan Jan Posted April 6 Share Posted April 6 Dzaba ja pitam... Sledeci ce da se vadi iz nihilizma sam 1 Link to comment
Filozof manijak Posted April 6 Share Posted April 6 12 minutes ago, Filozof manijak said: Rad oslobađa. Ja sam žestoko fizički rmbao danas i za zeru se manje depresivno osećam. Ja ga krstim a on prdi 1 Link to comment
Svemir Zeka Posted April 6 Share Posted April 6 11 minutes ago, Filozof manijak said: Sledeći misli da se ne treba čupati iz nihilizma Zavisi od dana u mesecu. 8 minutes ago, Mel said: Sledeci je danas pio alkohol, koji? Ne, pila sam kafu i vodu. Sledeći kad je u nihilizmu oseća da je to istinitije od sreće. Link to comment
Klara Posted April 6 Share Posted April 6 (edited) Jutros jednu dunju i od mene dosta. Vidi ovog Zeca. Ne, komplikovanija mi je sva ta priča oko nihilizma. Sledeći voli da deli hranu. Šan, brate, vikend je, sve je usporeno. Edited April 6 by Klara 1 Link to comment
Shan Jan Posted April 6 Share Posted April 6 Just now, Filozof manijak said: Ja ga krstim a on prdi Pa lepo si rekao, za malo manje. Znao sam ja po ceo dan da provedem jureci endorfin kroz fizicku aktivnost, izbacujuci bes na traci i setajuci da se smirim... oce to malo da pomogne. Cesto nedovoljno da te izvuce iz dubioze. Link to comment
Svemir Zeka Posted April 6 Share Posted April 6 E ako mene kretanje i sportić, makar šetnja, izvuče iz dubioze, svakoga će @Shan Jan Link to comment
Filozof manijak Posted April 6 Share Posted April 6 Ne surogat na traci ili teretani, nego pravo pravcato rmbanje. Za zeru, ne može se vaditi se iz nihilizma u jednom danu, to je proces. 1 1 1 Link to comment
Milošica Posted April 6 Share Posted April 6 Just now, Filozof manijak said: Ne surogat na traci ili teretani, nego pravo pravcato rmbanje. Za zeru, ne može se vaditi se iz nihilizma u jednom danu, to je proces. Nemoj da mi je pominješ. 2 Link to comment
Recommended Posts