Mel Posted April 5 Share Posted April 5 Bas naprotiv, volim, to mi bio prvi izlazak sa buducim muzem... Sledeci voli white russian Link to comment
Sandradjer Posted April 6 Share Posted April 6 Ne volim koktele, to mi je nekako slatko, a pomenuti nisam ni probala. Ne volim mixeve, ni hrane, ni pica. Evo bas sad razmisljam (jedem sve, nisam razmazena, niti probirljiva). Od popularnih ukusa, eto ne volim koktele, ne volim mix cokolade i voca, ne volim napitke od kafe (volim cistu kafu), samo obican hleb (bez ikakvih dodataka) itd. Sledeci se oseca iscrpljeno Link to comment
Shan Jan Posted April 6 Share Posted April 6 Nope, isao bi opet po planini samo da mi ledja dozvole Sledeci je nekog usrecio ove nedelje Link to comment
Zico Posted April 6 Share Posted April 6 Bio mi je rodjendan ove nedelje, tako da sam usrecio sebe. Sledeci smatra da je smisao zivota vazniji od srece. Link to comment
Shan Jan Posted April 6 Share Posted April 6 Naravno. To je jos cika Aristotel ustvrdio Sledeci cita neku knjigu Link to comment
Sandradjer Posted April 6 Share Posted April 6 Citam neke Bordzije, bukvalno se teram Sledeci je bio vredan od jutros 1 Link to comment
Mel Posted April 6 Share Posted April 6 Recimo da jesam. Sledeci voli sve sto vole mladi (sta?) Link to comment
Filozof manijak Posted April 6 Share Posted April 6 Sex, drogu i rokenrol Sledeće je mator u duši 1 Link to comment
Svemir Zeka Posted April 6 Share Posted April 6 Zavisi od datuma u mesecu koji sam mentalni uzrast. Sledeći je danas u dobrom moodu 1 Link to comment
Shan Jan Posted April 6 Share Posted April 6 Bas tako nekako ko mudo sam danas Sledeci se oseca starije nego sto jeste 1 Link to comment
Nikodije Posted April 6 Share Posted April 6 da sledeci se oseca slobodno i nesputano Link to comment
Shan Jan Posted April 6 Share Posted April 6 Ne, al sam sam kriv za to Sledeci voli regeton i uopste latino muziku Link to comment
mire Posted April 6 Share Posted April 6 daleko bilo sledeći je prepun emocija, plače nad sudbinom napuštenih životinja, u stvari, plače 1 Link to comment
Mil@n Posted April 6 Share Posted April 6 Ne, ali plačem kad mi na tik toku iskaču klinci koji plaču kad dobijaju pets Sledeći još nije plakao ove godine. Link to comment
Recommended Posts