Mel Posted April 5 Posted April 5 Bas naprotiv, volim, to mi bio prvi izlazak sa buducim muzem... Sledeci voli white russian
Sandradjer Posted April 6 Posted April 6 Ne volim koktele, to mi je nekako slatko, a pomenuti nisam ni probala. Ne volim mixeve, ni hrane, ni pica. Evo bas sad razmisljam (jedem sve, nisam razmazena, niti probirljiva). Od popularnih ukusa, eto ne volim koktele, ne volim mix cokolade i voca, ne volim napitke od kafe (volim cistu kafu), samo obican hleb (bez ikakvih dodataka) itd. Sledeci se oseca iscrpljeno
Shan Jan Posted April 6 Posted April 6 Nope, isao bi opet po planini samo da mi ledja dozvole Sledeci je nekog usrecio ove nedelje
Zico Posted April 6 Posted April 6 Bio mi je rodjendan ove nedelje, tako da sam usrecio sebe. Sledeci smatra da je smisao zivota vazniji od srece.
Shan Jan Posted April 6 Posted April 6 Naravno. To je jos cika Aristotel ustvrdio Sledeci cita neku knjigu
Sandradjer Posted April 6 Posted April 6 Citam neke Bordzije, bukvalno se teram Sledeci je bio vredan od jutros 1
Svemir Zeka Posted April 6 Posted April 6 Zavisi od datuma u mesecu koji sam mentalni uzrast. Sledeći je danas u dobrom moodu 1
Shan Jan Posted April 6 Posted April 6 Bas tako nekako ko mudo sam danas Sledeci se oseca starije nego sto jeste 1
Shan Jan Posted April 6 Posted April 6 Ne, al sam sam kriv za to Sledeci voli regeton i uopste latino muziku
mire Posted April 6 Posted April 6 daleko bilo sledeći je prepun emocija, plače nad sudbinom napuštenih životinja, u stvari, plače 1
Mil@n Posted April 6 Posted April 6 Ne, ali plačem kad mi na tik toku iskaču klinci koji plaču kad dobijaju pets Sledeći još nije plakao ove godine.
Recommended Posts