Shan Jan Posted April 4 Posted April 4 3 minutes ago, Milosh76 said: Ovako nesto? Nice try ali ne volim kako izgleda Sagrada Familija spolja. Ovo? Ili ovo? 1
Sandradjer Posted April 4 Posted April 4 4 minutes ago, Shan Jan said: Nice try ali ne volim kako izgleda Sagrada Familija spolja Sta si reko? 1
Svemir Zeka Posted April 4 Posted April 4 34 minutes ago, Shan Jan said: Sledeci ce nam reci gde je i zasto imao najlepsi odmor u zivotu Ima ih više, ali hajde da izdvojim moje happy place, s ćerkom sama na Braču 2018., sa đecom pojedinačno 2022. i sa sestrom od ujaka u Pragu pred Božić pre neki mesec. 2 1
Serena Posted April 4 Posted April 4 10 minutes ago, Sandradjer said: Udavicu te u potoku Racunaj na moju pomoc ako se bude koprcao 13 minutes ago, Shan Jan said: Da izgleda ko neka brda nacinjena od izmeta ptica selica Gaudi je bio genije! Jesi li video obrnuti model katedrale sa stapicima, kanapima i tegicima u podzemnom delu? Preteca statickog proracuna. Toliko harmonicno zdanje koje je mene zadivilo, a kao slag na tortu je dosla kripta u koloniji Guel, malo izvan Barselone, tek tu sam bila kao Alisa u zemlji cuda 2 1
Sandradjer Posted April 5 Posted April 5 Izgleda da nema takvih Sledecem se jede neka italijanska hrana
Mil@n Posted April 5 Posted April 5 Sinoć sam u 23.30 pravo Carbonaru, još me drži. Sledeći jede 2 puta na dan.
Shan Jan Posted April 5 Posted April 5 Da. I tri puta. I cetiri puta... Sledeci je danas ucinio neko dobro delo
Svemir Zeka Posted April 5 Posted April 5 Stavila sam sliku na desanku Sledeći će jako da iskulira ovog vikenda. 1
Milosh76 Posted April 5 Posted April 5 Naprotiv, smisljam besmislenu avanturu Sledeci je bio na subotickom buvljaku. 1
Serena Posted April 5 Posted April 5 (edited) Ajoj bezbroj puta, ali ne zato sto volim. Zivela sam tamo i ko god mi je dosao u goste buvljak je bio na prvom mestu zelja Posle sam se udala u Pancevo, kad ono i tamo buvljak, ali spram subotickog ovaj vise lici na smetliste Sledeci se gusi kad ode na haoticna mesta puna ljudi kao recimo buvljak. Edited April 5 by Serena 1
Shan Jan Posted April 5 Posted April 5 Apsolutno! Al ne zbog kolicine ljudi koliko zbog njihovih glasova, gestikulacija, zvukova i desavanja na sve strane... sensory overload. Zato kad sam bio u Japanu, medju milion Japanaca, osecas se ko da te reka lagano nosi, tisina i mir, no stress. Sledeci je bio na istanbulskom bazaru. 2
Sandradjer Posted April 5 Posted April 5 Bila sam. Svidja mi se Istanbul. Mislim da je najveci grad u kom sam bila. Odlicna energija sto bi se reklo Sledeci ne voli da pije koktele
Recommended Posts