April 4, 20241 yr 3 minutes ago, Milosh76 said: Ovako nesto? Nice try ali ne volim kako izgleda Sagrada Familija spolja. Ovo? Ili ovo?
April 4, 20241 yr 4 minutes ago, Shan Jan said: Nice try ali ne volim kako izgleda Sagrada Familija spolja Sta si reko?
April 4, 20241 yr 34 minutes ago, Shan Jan said: Sledeci ce nam reci gde je i zasto imao najlepsi odmor u zivotu Ima ih više, ali hajde da izdvojim moje happy place, s ćerkom sama na Braču 2018., sa đecom pojedinačno 2022. i sa sestrom od ujaka u Pragu pred Božić pre neki mesec.
April 4, 20241 yr 10 minutes ago, Sandradjer said: Udavicu te u potoku Racunaj na moju pomoc ako se bude koprcao 13 minutes ago, Shan Jan said: Da izgleda ko neka brda nacinjena od izmeta ptica selica Gaudi je bio genije! Jesi li video obrnuti model katedrale sa stapicima, kanapima i tegicima u podzemnom delu? Preteca statickog proracuna. Toliko harmonicno zdanje koje je mene zadivilo, a kao slag na tortu je dosla kripta u koloniji Guel, malo izvan Barselone, tek tu sam bila kao Alisa u zemlji cuda
April 5, 20241 yr Ajoj bezbroj puta, ali ne zato sto volim. Zivela sam tamo i ko god mi je dosao u goste buvljak je bio na prvom mestu zelja Posle sam se udala u Pancevo, kad ono i tamo buvljak, ali spram subotickog ovaj vise lici na smetliste Sledeci se gusi kad ode na haoticna mesta puna ljudi kao recimo buvljak. Edited April 5, 20241 yr by Serena
April 5, 20241 yr Apsolutno! Al ne zbog kolicine ljudi koliko zbog njihovih glasova, gestikulacija, zvukova i desavanja na sve strane... sensory overload. Zato kad sam bio u Japanu, medju milion Japanaca, osecas se ko da te reka lagano nosi, tisina i mir, no stress. Sledeci je bio na istanbulskom bazaru.
April 5, 20241 yr Bila sam. Svidja mi se Istanbul. Mislim da je najveci grad u kom sam bila. Odlicna energija sto bi se reklo Sledeci ne voli da pije koktele