Svemir Zeka Posted April 4 Posted April 4 Nemam ni stan, a ne vikendicu.... Sledeći je podstanario više od 10 godina. 1
Mel Posted April 4 Posted April 4 Da, podstanarila sam skoro 15 godina. Sledeci je odlichno spavao. 1
Serena Posted April 4 Posted April 4 Ne, jedva zaspala u 2, ne znam sta mi bi. Sledeci se umorio od ispravljanja krivih Drina. 1
Sandradjer Posted April 4 Posted April 4 Ne ispravljam krive Drine, ali sam danas bila bas vredna te sam se umorila Sledeci ce da prouci sta je Blame Hofman 1
Filozof manijak Posted April 4 Posted April 4 Neće, jer već zna Sledeći bez guglanja zna šta je lisergični dietilamid
Svemir Zeka Posted April 4 Posted April 4 Guči raš 1 Sledeći je danas bio u gotik butiku i video svašta na šta bi ulupao pare, ali nije imao para. 1 1
Serena Posted April 4 Posted April 4 Ne, nakon sto smo sklopili ikeinu kuhinju nemam zelju ni za kakvu sklapajucu stvar Kikiriki u ljusci ili slani na ulju przeni. 1
Mel Posted April 4 Posted April 4 Ne, vec sam ulupala i dosta mi je LEGA. Sledeci zeli da opet bude vitak i zgodan/na 1
Filozof manijak Posted April 4 Posted April 4 Već jesam Sledeći bi voleo da je ružniji i nezgodniji 1
Recommended Posts