Zico Posted April 1 Posted April 1 Tako je. Muzika, filmovi, poneki podcast, sve preko slusalica. Sledeci je otvorio sezonu zdranja sladoleda.
Svemir Zeka Posted April 1 Posted April 1 Ne. Danas mi je još jednom potvrđeno da ne treba da budem srećna, ako izuzmem ljude na prste jedne ruke. Sledeći će da da dva otkaza ove godine. 1
Shan Jan Posted April 1 Posted April 1 Nedo bog, taman kad sam nasao kolektiv sa normalnim ljudima. Sledeci ce da krene na trening uskoro u cilju psiho-fizickog zdravlja
Svemir Zeka Posted April 1 Posted April 1 Nemam šta da volim, osim, kažem, ljudi koji su mi bliski i dragi. Ostatak životnih aspekata je jednostavno dovoljno ponižavajuć, da će me dovesti do toga da omrznem sve vezano za poslove. 2
Tpojka Posted April 2 Posted April 2 15 hours ago, Svemir Zeka said: Sledeći će da da dva otkaza ove godine. Neće. Sljedeći će da se organizuje za još jedan posao/projekat ove godine.
Shan Jan Posted April 2 Posted April 2 Ne Sledeci voli da vrti kosu... kad je ima. Kad nema, zna da ukrade nekom pored njega.
Filozof manijak Posted April 2 Posted April 2 Ne. Sledeći krišom kopa nos, i izvađenu rudu lepi na skrivenim mestima. 3 1
Nikodije Posted April 2 Posted April 2 15 minutes ago, Shan Jan said: Sledeci voli da vrti kosu... uzgred, kada zena u necijem prisustvu vrti kosu to je znak flerta, cisto uzgred budi receno
Recommended Posts