Svemir Zeka Posted March 30 Posted March 30 2 hours ago, Milošica said: Po ptici Kraguj. Sledeći zna mog potencijalnog dedu udbaša iz Kragujevca. Ne znam. Sledeći je danas preživeo pakao.
Klara Posted March 30 Posted March 30 Delimično. Ali nema šta ne može da popravi sladoled od jagoda! Sledeći ne zna da li je gavranova žena čavka, vrana ili svraka.
Filozof manijak Posted March 30 Posted March 30 U tom dođe crni kos I odgrize vrani nos. Sledeći bez guglanja zna ko je izjavio Pakao, to su drugi.
Klara Posted March 30 Posted March 30 Znam! Isti onaj koji je odbio Nobelovu nagradu i obišao Kragujevac. Sledeći zna ko je napisao "Gospodar muva".
Shan Jan Posted March 30 Posted March 30 Ne, nit je citao. Nesto me ne privlace te preizvikane knjige. Sledeci je gledao Fahrenheit 451
Filozof manijak Posted March 30 Posted March 30 I gledao i čitao tu preizvikanu knjigu Sledeći je čitao Piknik pokraj puta braće Strugacki 1
Shan Jan Posted March 30 Posted March 30 NIsam citao tu ne izvikanu knjigu Sledeci je citao Glas Gospodara od Stanislava Lema i svidelo mu se iako je mozda previse realisticna za SF
Svemir Zeka Posted March 30 Posted March 30 Nisam... Sledeći nije pročitao Nekronomikon, nego ga gustira, samo ponekad šo jednu priču.
Sandradjer Posted March 31 Posted March 31 Nije procitao, i ne gustira Sledeci je smisio dragim osobama jedno iznenadjenje za danas 2
Milosh76 Posted March 31 Posted March 31 Jos uvek nisam, ali hocu Sledeceg nervira kad ljudi zovu na viber, a nisu u inostranstvu 2
Svemir Zeka Posted March 31 Posted March 31 Da, užasno me nervira kao da svi danas nemaju minute.... Sledeći se konačno naspavao.
Serena Posted March 31 Posted March 31 Da, a imam jos i sutra na raspolaganju. Ruzno je vreme i ne moze se nikud osim u restoran, a to mi nije neki gust. Sledeci je zaboravio da se danas pomera sat.
Nikodije Posted March 31 Posted March 31 (edited) jutros isao da namestim vreme na nekom staaaaarom satu koji mi stoji u kuhinji, a onda vidim da on pokazuje tacno vreme, sto je za trenutak izazvalo osecaj da ne zivim sam kako sam mislio. ali misterija je resena tako sto sam zakljucio da ga prosli put nisam pomerio, odnosno da je on 6 meseci pokazivao pogresno vreme. kako to nisam primetio dok sam boravio u kuhinji, evo ne znam isto Edited March 31 by Nikodije 4
Milosh76 Posted March 31 Posted March 31 Promenio vreme na sporetu, kuhinjskom i rucnom satu, satu za budjenje i u kolima. Ostali su se sami promenili. Sledeci je bio u Trsicu
Recommended Posts