March 30, 20241 yr 2 hours ago, Milošica said: Po ptici Kraguj. Sledeći zna mog potencijalnog dedu udbaša iz Kragujevca. Ne znam. Sledeći je danas preživeo pakao.
March 30, 20241 yr Delimično. Ali nema šta ne može da popravi sladoled od jagoda! Sledeći ne zna da li je gavranova žena čavka, vrana ili svraka.
March 30, 20241 yr U tom dođe crni kos I odgrize vrani nos. Sledeći bez guglanja zna ko je izjavio Pakao, to su drugi.
March 30, 20241 yr Znam! Isti onaj koji je odbio Nobelovu nagradu i obišao Kragujevac. Sledeći zna ko je napisao "Gospodar muva".
March 30, 20241 yr Ne, nit je citao. Nesto me ne privlace te preizvikane knjige. Sledeci je gledao Fahrenheit 451
March 30, 20241 yr I gledao i čitao tu preizvikanu knjigu Sledeći je čitao Piknik pokraj puta braće Strugacki
March 30, 20241 yr NIsam citao tu ne izvikanu knjigu Sledeci je citao Glas Gospodara od Stanislava Lema i svidelo mu se iako je mozda previse realisticna za SF
March 30, 20241 yr Nisam... Sledeći nije pročitao Nekronomikon, nego ga gustira, samo ponekad šo jednu priču.
March 31, 20241 yr Nije procitao, i ne gustira Sledeci je smisio dragim osobama jedno iznenadjenje za danas
March 31, 20241 yr Jos uvek nisam, ali hocu Sledeceg nervira kad ljudi zovu na viber, a nisu u inostranstvu
March 31, 20241 yr Da, užasno me nervira kao da svi danas nemaju minute.... Sledeći se konačno naspavao.
March 31, 20241 yr Da, a imam jos i sutra na raspolaganju. Ruzno je vreme i ne moze se nikud osim u restoran, a to mi nije neki gust. Sledeci je zaboravio da se danas pomera sat.
March 31, 20241 yr jutros isao da namestim vreme na nekom staaaaarom satu koji mi stoji u kuhinji, a onda vidim da on pokazuje tacno vreme, sto je za trenutak izazvalo osecaj da ne zivim sam kako sam mislio. ali misterija je resena tako sto sam zakljucio da ga prosli put nisam pomerio, odnosno da je on 6 meseci pokazivao pogresno vreme. kako to nisam primetio dok sam boravio u kuhinji, evo ne znam isto Edited March 31, 20241 yr by Nikodije
March 31, 20241 yr Promenio vreme na sporetu, kuhinjskom i rucnom satu, satu za budjenje i u kolima. Ostali su se sami promenili. Sledeci je bio u Trsicu