March 30, 20241 yr 41 minutes ago, Filozof manijak said: pošto ste se lepo isprdali na moj račun, nikog neću zvati na svadbu, A taman sam mislio, i spremio kurve i kox za one sa mladoženjine strane. Rec nisam rekla
March 30, 20241 yr 4 hours ago, Filozof manijak said: Sledeći će dati otkaz na poslu ove godine. Necu, mada bi trebalo ako nadjem bolje Sledeci ce kupiti kucnog ljubimca ove godine.
March 30, 20241 yr 27 minutes ago, Milosh76 said: Sledeci ce kupiti kucnog ljubimca ove godine. Plaćali mi prekjuče da im otarasim jednog. 24 minutes ago, booyaka said: Sledeći će da ima goste danas. Biće gost. Sljedeći teroriše komšiluk - čime/kako?
March 30, 20241 yr Imao sam psa koji je znao uvece da se razlaje, mozda je to nekad smetalo komsijama, mada nikad o tome nismo diskutovali. Sledeci se lozi na komsiju/komsinicu.
March 30, 20241 yr Obično tako izlazim na +30. Volim ova trojkina pitanja iz svakodnevnog života, sledeći je izašao u kratkim rukavima, sledeći ima goste, sledeći ima planove, sledeći doručkuje, sledeći ruča, sledeći spava pa ustane ujutru Sledeći je danas popio kafu
March 30, 20241 yr Nisam! Setila sam se malopre Tрojke i njegovog pitanja o nerviranju, ispizdela sam na osobu sa kojom je svaki dogovor razvlačenje u beskraj, fak. 🤕 Sledeći mrzi čekanja na druge ljude.
March 30, 20241 yr Bilo kakvo čekanje. Da blejim u prazno mogu beskonačno, kad treba nešto da čekam, bilo u redu, bilo nekoga, popizdim Isto
March 30, 20241 yr Ne volim kasnjenje, retko kasnim, redove bas mrzim. Sledeci bez googlanja zna kako je Kragujevac dobio ime. Kako?