Shan Jan Posted March 12 Posted March 12 Khm, khm... sledeci smatra da ne treba olako odbacivati kad neko kaze da je u depri. 2
Klara Posted March 13 Posted March 13 Razlikujem depresiju i depresivno raspoloženje, nijedno ne treba ignorisati. Depra, deprica kao žargon može ko zna šta da znači, pa i dosadu, neraspoloženje. Najmanji problem je pitati osobu kako se oseća. Sledeći ne podnosi lajfkoučeve i slične Ane Bučević likove.
Milosh76 Posted March 13 Posted March 13 Ne znam ko je Ana Bucevic, ali lajfkouceve ne uzimam za ozbiljno. Isto 1
Mil@n Posted March 13 Posted March 13 Da, organski ih ne podnosim. Sve su to pre svega dobro sjebane osobe koje su posle par youtube klipova i par "isceljenja" kod ko zna koga dali sebi za pravo da to prenose dalje. Zakonski bi to zabranio, najozbiljnije to mislim. Sledeći je bio nekad kod psihologa. 1
Sandradjer Posted March 13 Posted March 13 Jesam, kad sam se zaposljavala su me proveravali. Radila sam neke silne testove i na kraju pricala sa njom. I sad idem kod @Svemir Zeka-e Sledeci spava sa spustenim roletnama 1
Svemir Zeka Posted March 13 Posted March 13 Samo kad hoću da spavam do 9-10. Sledeći ima dijagnozu depresije 1
Milosh76 Posted March 13 Posted March 13 Nemam dijagnozu niti sam depresivan. Sledeci je danas vozio i svoj i sluzbeni auto.
Serena Posted March 13 Posted March 13 Samo svoj bicikl koji ne zagadjuje okolinu Sledeceg boli uvo za sve.
Filozof manijak Posted March 14 Posted March 14 ne, uvek pišam uzvodno uz vetar sledeći neće pogoditi nešto o sledećem.
Serena Posted March 14 Posted March 14 (edited) Ni pokusati Sledeci cuo pesmu Tako ti je moja mala kada ljubi lala Edited March 14 by Serena Uletela zeka
Klara Posted March 14 Posted March 14 Nisam, ali dobro zvuči. Sledećem kiša nikad nije izgovor za šetnju.
Filozof manijak Posted March 14 Posted March 14 Ne, ne vidim što bi meni Nakrivonasađenom to bio ikakav faktor Sledeći ima neku iracionalnu fobiju. Od čega? 1
Recommended Posts