January 19, 20169 yr Tačno. (U vinu je istina, u špriceru je poluistina) Sledećem je Fight Club jedan od najboljih filmova ikad.
January 19, 20169 yr netačno sledeći zna više od deset pesama napamet Edited January 19, 20169 yr by slepa živana
January 19, 20169 yr Brate, kad se setim tog nagaza... Sledeći/a više voli 501 nego 509 (ko razume shvatiće).
January 19, 20169 yr Najviše volim 505, al sa crtom. ;) Sledeći/a pomiriše čarape pre no što ih frljne u korpu sa prljavim vešom.
January 19, 20169 yr Fuj Sledeci mrzi da redja carape kad ih izvadi iz masine za ves Ne znam ko su gospoda. via Tapatalk Ne znas ko je Miroslav Mika Antic?
January 19, 20169 yr Nije mi poznat njegov opus. Ontopic: ne mrzim Sledeci odlicno igra pikado via Tapatalk
January 19, 20169 yr Nelose. Sledeci se sokirao kad je procitao da neko ne zna ko su Mika Antic i Vasko Popa.
January 19, 20169 yr Dozivela? :o Ja ne konkretno za njih,ali bilo se slicnih shokova Sledeci smatra da je Opstanak bio bolji od danasnjih dokumentaraca o zivotinjama
January 20, 20169 yr Dozivela? :o Ja ne konkretno za njih,ali bilo se slicnih shokova Sledeci smatra da je Opstanak bio bolji od danasnjih dokumentaraca o zivotinjama Tacno Sledeci smatra da se malo zna i uci u Milutinu Milankovicu i njegovim zaslugama za fiziku, astronomiju... Poslao sa TT