Sandradjer Posted March 2 Posted March 2 Kako da se igramo mi koji ne znamo. Nemam pojma. To mi znaci kao lanjski sneg. Sad imam neki xiaomi. Imam neki preskupi tablet (nagrade ponekad i prosvetare za izuzetan rad i doprinos ), ali i dalje visim najvise na ovom kinezu. Sledeci voli te tehnicke novotarije
Tpojka Posted March 2 Posted March 2 Lako povezujem nazive (verzije) modela iako se trudim da ne upamtim sve što ne moram. Sljedeći je otpiljen za izlazak tako da će provesti veče kod kuće.
Svemir Zeka Posted March 3 Posted March 3 Najdalje što ču otići je wc (po dijagonali stana) Sledeći je tužan
Milosh76 Posted March 3 Posted March 3 Nisam Sledeci pije produzeni bez mleka + kiselu u nekom kaficu van svog mesta gde zivi.
Tpojka Posted March 3 Posted March 3 Ne. Piće ujutru dupli. Sljedeći je u toku nekih razgovora za planiranje proslave mature.
Milosh76 Posted March 3 Posted March 3 Jos uvek ne, a za inat necu ja da se opet cimam iako je jubilarna Isto
Shan Jan Posted March 4 Posted March 4 Kakve mature Sledeci je skoro potrosio dosta para na neku glupost... koju?
Sandradjer Posted March 5 Posted March 5 Nisam. Furam se na minimalizam. Naucila od rodjaka Sledeci ce danas da ide na Sedi, opusti se 1
Tpojka Posted March 5 Posted March 5 Moguće da odem do večeras. Sljedeći redom pomisli da je na Sandinomdjer avataru Tito.
Sandradjer Posted March 5 Posted March 5 Ne pomislim Spoiler Ne poznajem tog gospodina. Veoma je zabavan. Igrali smo u istoj predstavi, on je bio Popaj, ja Oliva. Turisti, glumci amateri. A jesam komunjara Sledeci je komunista u dusi
Tpojka Posted March 5 Posted March 5 Svako je pomalo komunista u duši, ako ne prije onda makar kad podje svevišnjem na istinu. Sljedeći ne pije pivo.
Recommended Posts